RİZESPOR 90+4'DE YIKILDI

Spor 27.01.2020 - 21:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2189+ kez okundu.
 

RİZESPOR 90+4'DE YIKILDI

Sivasspor - Çaykur Rizespor maç sonucu: 1 - 1 Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı ve çok önemli iki puan kaybetti.    Rıza Çaımbay'ın ekibi aynı zamanda 11 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirdi ancak rakipler arayı kapattı. Mücadelenin gollerini Garmash ve Yasin Öztekin kaydetti. Bu sonuçla Süper Lig'de zirve yarışı iyice kızıştı 19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sivasspor son dakikada attığı golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Öte yandan maçta 3 şut direkten döndü. Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka 1-1 eşitlikel sona erdi. Rizespor'un tek golünü 60. dakikada Garmash attı. Sivasspor'da ise golü sonradan oyuan giren Yasin Öztekin 90+3'te kaydetti. Sivaaspor'da Kone ve Fatih Aksoy direğe takılırken Rizespor'da Boldrin'in şutu direkten döndü. Öte yandan Sivasspor'un Kone ile bulduğu gol VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu sonuçla lider Sivasspor haftayı 41 puanla kapattı. Çaykur Rizespor 24 puanla 9. sıraya yükseldi. İLK 11'LER DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa, Papp, Appindangoye, Caner, Fatih Aksoy, Ziya Erdal, Hakan, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Yatabare, Kone Ç. RİZESPOR: Gökhan, Abdullah, Talbi, Abarhoun, Melnjak, Moroziuk, Oğuz, Boldrin, Oğulcan, Aminu, Skoda .

Sivasspor - Çaykur Rizespor maç sonucu: 1 - 1


Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı ve çok önemli iki puan kaybetti. 

 

Rıza Çaımbay'ın ekibi aynı zamanda 11 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirdi ancak rakipler arayı kapattı. Mücadelenin gollerini Garmash ve Yasin Öztekin kaydetti.


Bu sonuçla Süper Lig'de zirve yarışı iyice kızıştı


19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sivasspor son dakikada attığı golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Öte yandan maçta 3 şut direkten döndü.


Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında lider Sivasspor, sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Müsabaka 1-1 eşitlikel sona erdi.


Rizespor'un tek golünü 60. dakikada Garmash attı. Sivasspor'da ise golü sonradan oyuan giren Yasin Öztekin 90+3'te kaydetti. Sivaaspor'da Kone ve Fatih Aksoy direğe takılırken Rizespor'da Boldrin'in şutu direkten döndü. Öte yandan Sivasspor'un Kone ile bulduğu gol VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.


Bu sonuçla lider Sivasspor haftayı 41 puanla kapattı. Çaykur Rizespor 24 puanla 9. sıraya yükseldi.


İLK 11'LER

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Samassa, Papp, Appindangoye, Caner, Fatih Aksoy, Ziya Erdal, Hakan, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Yatabare, Kone

Ç. RİZESPOR: Gökhan, Abdullah, Talbi, Abarhoun, Melnjak, Moroziuk, Oğuz, Boldrin, Oğulcan, Aminu, Skoda

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi