Rizespor, 15 yeni transfer yaptı.. Sonuç bakalım ne olacak

Spor 15.08.2019 - 14:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2342+ kez okundu.
 

Rizespor, 15 yeni transfer yaptı.. Sonuç bakalım ne olacak

Çaykur Rizespor transferde 15 yeni isimle sözleşme imzalarken, 13 isimle yolarını ayırdı.   Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor geçen sezonun ikinci yarısındaki kadroyu korumak veya aynı kalitede kadro kurmak için transferlerini yaptı. Sezon hazırlıklarına önce kendi tesileri adından Erzurum ve Bolu’da tamamlayıp tekrar Rize’ye dönen ve burada sezon hazırlıklarına devam ederek ligin başlamasını bekleyen yeşil-mavili takımda transfer devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 2019-2020 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da trasnfer dönemi bitmeden 4 oyuncu daha alınması planlanıyor.    BOLDRİN VE MOROZİUK BONSERVİSİYLE ALINDI   Çaykur Rizespor, geçen yıl takımda kiralık olarak futbol oynayan Fernando Boldrin’i Kayserispor’dan, Moroziuk’u Dinamo Kiev’den bonservisiyle birlikte renklerine bağladı. Vedat Muriqi transferine karşılık ise Fenerbahçe’den bonservisiyle birlikte Mahsun Çapkan’ı, Burak Albayrak’ı, Tarık Çetin’i transfer ederken Oğuz Kaan Güçtekin ve Barış Alıcı’yı kiralık olarak takıma kattı.   EL KABİR YENİDEN SÜPER LİG’DE   Ayrıca yeşil-mavililer transferde, Dimitrios Chatziisaias’i Paok’dan, Erdinç Karakaş’ı FC Köln’den, uzun süre Türkiye Süper Lig’inde forma giyen El Kabir’i Kalmar’dan, Nill De Pauw’u Zulte Varegem’den, Atakan Akkaynak’ı Willem’den, Amedej Vetrih’i NK Domzale’den İbrahim Alan’ı Etimesgut Belediyespor’dan ve Ismael Diamonde’yi SM Caen’dan transfer etti.     UMAR ESKİ TAKIMINA DÖNDÜ   Takımdan ayrılan isimler ise Vedat Muriqi Fenerbahçe’ye, Saadane Al-Fateh’e, Petrucci  İtalya ekibi Ascoli Calcio’ya, Aatif Antalyaspor’a, Mehmet Uslu Adanademirspor’a Azubuike Başakşehir’e Musa Çağıran Alanyaspor’a, Cihan Topoloğlu Altay’a, Ufuk Boncukçu Ofspor’a, Aminu Umar Osmanlıspor’a transfer olurken Koray Altınay, Nakoulma ve Mert Kuleli henüz takım bulamayan isimler oldu. Chidozie Awaziem ise geçen yıl kiralık geldiği Porto'ya döndü.   Oğulcan Çağlayan ise geçen yıl Gazişehirspor’a kiralık olarak gönderilmiş takımı ile Süper Lig’e çıkma başarısı göstermişti. Bu sezon yeniden Çaykur Rizespor formasını terletecek.

Çaykur Rizespor transferde 15 yeni isimle sözleşme imzalarken, 13 isimle yolarını ayırdı.   Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor geçen sezonun ikinci yarısındaki kadroyu korumak veya aynı kalitede kadro kurmak için transferlerini yaptı. Sezon hazırlıklarına önce kendi tesileri adından Erzurum ve Bolu’da tamamlayıp tekrar Rize’ye dönen ve burada sezon hazırlıklarına devam ederek ligin başlamasını bekleyen yeşil-mavili takımda transfer devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 2019-2020 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da trasnfer dönemi bitmeden 4 oyuncu daha alınması planlanıyor. 

 

BOLDRİN VE MOROZİUK BONSERVİSİYLE ALINDI

 

Çaykur Rizespor, geçen yıl takımda kiralık olarak futbol oynayan Fernando Boldrin’i Kayserispor’dan, Moroziuk’u Dinamo Kiev’den bonservisiyle birlikte renklerine bağladı. Vedat Muriqi transferine karşılık ise Fenerbahçe’den bonservisiyle birlikte Mahsun Çapkan’ı, Burak Albayrak’ı, Tarık Çetin’i transfer ederken Oğuz Kaan Güçtekin ve Barış Alıcı’yı kiralık olarak takıma kattı.

 

EL KABİR YENİDEN SÜPER LİG’DE

 

Ayrıca yeşil-mavililer transferde, Dimitrios Chatziisaias’i Paok’dan, Erdinç Karakaş’ı FC Köln’den, uzun süre Türkiye Süper Lig’inde forma giyen El Kabir’i Kalmar’dan, Nill De Pauw’u Zulte Varegem’den, Atakan Akkaynak’ı Willem’den, Amedej Vetrih’i NK Domzale’den İbrahim Alan’ı Etimesgut Belediyespor’dan ve Ismael Diamonde’yi SM Caen’dan transfer etti.  

 

UMAR ESKİ TAKIMINA DÖNDÜ

 

Takımdan ayrılan isimler ise Vedat Muriqi Fenerbahçe’ye, Saadane Al-Fateh’e, Petrucci  İtalya ekibi Ascoli Calcio’ya, Aatif Antalyaspor’a, Mehmet Uslu Adanademirspor’a Azubuike Başakşehir’e Musa Çağıran Alanyaspor’a, Cihan Topoloğlu Altay’a, Ufuk Boncukçu Ofspor’a, Aminu Umar Osmanlıspor’a transfer olurken Koray Altınay, Nakoulma ve Mert Kuleli henüz takım bulamayan isimler oldu. Chidozie Awaziem ise geçen yıl kiralık geldiği Porto'ya döndü.   Oğulcan Çağlayan ise geçen yıl Gazişehirspor’a kiralık olarak gönderilmiş takımı ile Süper Lig’e çıkma başarısı göstermişti. Bu sezon yeniden Çaykur Rizespor formasını terletecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi