Rizeli UZUN Ailesinin acı günü

Vefat 17.07.2019 - 15:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2082+ kez okundu.
 

Rizeli UZUN Ailesinin acı günü

Rize'de 70 li yılların tanınmış simalarından spor ve siyaset dünyasının renkli isimlerinden Kazım UZUN tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybetti. Çaykur'dan emekli olduktan sonra çocuklaır ile birlikte İstanbul'da yaşayan 75 yaşındaki Kazım UZUN bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti, Üsküdar Şakirin Camiinde kılınacak cenaze namaıznın ardından Rize'ye götirielcek olan merhumun cenazesi 18  Temmuz 2019 Perşembe günü İKİNDİ namazının ardından Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namaızndan sonra toprağa verilecek. Şehit babasi olan merhum Kazım UZUN'a Allah'tan rahmet UZUN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz  

Rize'de 70 li yılların tanınmış simalarından spor ve siyaset dünyasının renkli isimlerinden Kazım UZUN tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybetti.


Çaykur'dan emekli olduktan sonra çocuklaır ile birlikte İstanbul'da yaşayan 75 yaşındaki Kazım UZUN bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti,


Üsküdar Şakirin Camiinde kılınacak cenaze namaıznın ardından Rize'ye götirielcek olan merhumun cenazesi 18  Temmuz 2019 Perşembe günü İKİNDİ namazının ardından Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namaızndan sonra toprağa verilecek.


Şehit babasi olan merhum Kazım UZUN'a Allah'tan rahmet UZUN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi