RİZELİ ÜNLÜ SANATÇIDAN AÇIKLAMA GELDİ.

Türkiye 22.01.2020 - 19:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2191+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ SANATÇIDAN AÇIKLAMA GELDİ.

Pop müziğin ünlü ismi TRizeli sanatçı Tarkan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) imar dosyası, 6’ncı kez Meclis’e gelmişti. Konuyla ilgili Tarkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentisi ya da ayrıcalık isteğinin olmadığını vurgulayan Tarkan şu ifadeleri kullandı; *Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir. *Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum. *Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır

Pop müziğin ünlü ismi TRizeli sanatçı Tarkan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) imar dosyası, 6’ncı kez Meclis’e gelmişti. Konuyla ilgili Tarkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.


Söz konusu arsa ile ilgili kimseden bir rant beklentisi ya da ayrıcalık isteğinin olmadığını vurgulayan Tarkan şu ifadeleri kullandı;


*Konuyla ilgili 13 yılı aşkın süredir ben de her vatandaş gibi hukuksal haklarımı kullanarak başvurularımı yapmış ve mağduriyetimin giderilmesi için bu doğrultuda ilerlemişimdir.


*Benimle ilgili olumsuz bir algı yaratmaya çalışan kaynakların daha duyarlı olmalarını ve aslı olmayan bilgilerle kamuoyunu etkilemeye çalışmamalarını rica ediyorum.


*Konuyla ilgili detaylı teknik bilgi ve hukuki açıklama hukuk danışmanlarım tarafından kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi