RİZELİ TUANA AYAKTA ALKIŞLANDI

Rize 30.05.2020 - 13:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2626+ kez okundu.
 

RİZELİ TUANA AYAKTA ALKIŞLANDI

COVİD-19'UN ARDINDAN İLK TÖREN    Rizeli Tuana Atakta Alkışlandı   DSİ Genel Müdürlüğünün Millî Eğitim Bakanlığı desteği ile düzenlediği "Dünya Su Günü" kompozisyon yarışması ödül töreni 29 Mayıs 2020 tarihinde bölge müdürlüklerinde yapıldı. 22. Bölge birincisi ve Türkiye ikincisi Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 8. sınıf öğrencisi Tuana Yıldırım, ödülünü Trabzon'da düzenlenen törenle aldı. Okulunun ve Rize'nin adını ulusal düzeyde duyuran Tuana Yıldırım'ın davetliler karşısında okuduğu eseri alkış topladı. Tuana "Hayat bir tiyatro sahnesi ve su en içli türkümüz. Türkümüz susarsa kapanır perde. " diyerek suyun insan hayatı için ne denli önemli olduğunu herkese anlatmış oldu.

COVİD-19'UN ARDINDAN İLK TÖREN

 

 Rizeli Tuana Atakta Alkışlandı

 

DSİ Genel Müdürlüğünün Millî Eğitim Bakanlığı desteği ile düzenlediği "Dünya Su Günü" kompozisyon yarışması ödül töreni 29 Mayıs 2020 tarihinde bölge müdürlüklerinde yapıldı. 22. Bölge birincisi ve Türkiye ikincisi Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 8. sınıf öğrencisi Tuana Yıldırım, ödülünü Trabzon'da düzenlenen törenle aldı. Okulunun ve Rize'nin adını ulusal düzeyde duyuran Tuana Yıldırım'ın davetliler karşısında okuduğu eseri alkış topladı. Tuana "Hayat bir tiyatro sahnesi ve su en içli türkümüz. Türkümüz susarsa kapanır perde. " diyerek suyun insan hayatı için ne denli önemli olduğunu herkese anlatmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi