RİZELİ TEKNİK ADAM TAKIMIN BAŞINDA RİZE MAÇINDA ÇIKACAK

Spor 25.01.2020 - 14:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1607+ kez okundu.
 

RİZELİ TEKNİK ADAM TAKIMIN BAŞINDA RİZE MAÇINDA ÇIKACAK

Siyah-Beyazlılar, dün akşam saatlerinde Abdullah Avcı’yla yollarını resmen ayırmasının ardından gözler, tecrübeli çalıştırıcının yerine gelecek isme çevrilmişti. Camianın yoğun tepkisi sonrasında Avcı’yı gönderen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yine Beşiktaş taraftarının uzun yıllardır takımın başında görmek istediği Sergen Yalçın’la anlaşma sağladığı öğrenildi. En son Yeni Malatyaspor’da görev yapan ve devre arasında kulübüyle yollarının ayrılması sebebiyle boşta bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcının, en kısa süre içerisinde resmen duyurulması bekleniyor. ‘Feda’ diyerek geliyor... Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle ‘Feda’ diyerek takımın başına geçmesi beklenen Sergen Yalçın, daha önce yaptığı açıklamalarda bir gün Beşiktaş’ın başına geçeceğini söylemişti. Futbolculuk kariyerinde efsane olduğu Siyah-Beyazlı takımla en son 15 Aralık’ta karşı karşıya gelen Yalçın, Yeni Malatyaspor’un başında Kara Kartal’ı 2-0 yenmişti. Maç öncesi ve sonrası Vodafone Park’taki tribünler, Yalçın’a büyük ilgi göstermişti.   Sergen Yalçın Beşiktaş'ta Geçtiğimiz hafta Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, son olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Konuyla ilgili detayları A Spor muhabiri Mustafa Mande Beşiktaş Yönetimi, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Bu anlaşmanın 1 yılı opsiyonlu olacak. Sergen Yalçın'ın Vodafone Park'a gelerek Ahmet Nur Çebi ile görüşüp resmi imza atmasını bekliyoruz. Yalçın, haftaya oynanacak Çaykur Rizespor maçında takımın başında ilk resmi karşılaşmasına çıkacak.".

Siyah-Beyazlılar, dün akşam saatlerinde Abdullah Avcı’yla yollarını resmen ayırmasının ardından gözler, tecrübeli çalıştırıcının yerine gelecek isme çevrilmişti. Camianın yoğun tepkisi sonrasında Avcı’yı gönderen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yine Beşiktaş taraftarının uzun yıllardır takımın başında görmek istediği Sergen Yalçın’la anlaşma sağladığı öğrenildi. En son Yeni Malatyaspor’da görev yapan ve devre arasında kulübüyle yollarının ayrılması sebebiyle boşta bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcının, en kısa süre içerisinde resmen duyurulması bekleniyor.


‘Feda’ diyerek geliyor...


Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle ‘Feda’ diyerek takımın başına geçmesi beklenen Sergen Yalçın, daha önce yaptığı açıklamalarda bir gün Beşiktaş’ın başına geçeceğini söylemişti. Futbolculuk kariyerinde efsane olduğu Siyah-Beyazlı takımla en son 15 Aralık’ta karşı karşıya gelen Yalçın, Yeni Malatyaspor’un başında Kara Kartal’ı 2-0 yenmişti. Maç öncesi ve sonrası Vodafone Park’taki tribünler, Yalçın’a büyük ilgi göstermişti.

 

Sergen Yalçın Beşiktaş'ta


Geçtiğimiz hafta Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, son olarak BtcTurk Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Konuyla ilgili detayları A Spor muhabiri Mustafa Mande


Beşiktaş Yönetimi, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Bu anlaşmanın 1 yılı opsiyonlu olacak. Sergen Yalçın'ın Vodafone Park'a gelerek Ahmet Nur Çebi ile görüşüp resmi imza atmasını bekliyoruz. Yalçın, haftaya oynanacak Çaykur Rizespor maçında takımın başında ilk resmi karşılaşmasına çıkacak.".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi