RİZELİ ŞİNOFOROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 27.07.2020 - 21:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2700+ kez okundu.
 

RİZELİ ŞİNOFOROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Rizeli eğitimciler Hüsnü ve Hulüsi Şinoforoğlu, merhum  Abtullah Şinoforoğlu ve  Memiş , Hüseyin ve Fatma Şinaforoğlu'nun  babaları Rize İl Genel Meclisi eski Üyesi Osman ŞİNOFOROĞLU  3 gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi  28 Temmuz 2020 Salı günü Rize'nin İyidere İlçesi Hazar Mahallesi (Köprü) cmiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaylacılar Mahllesindeki aile kabristanlıpında toprağa verilecektir.    

Rizeli eğitimciler Hüsnü ve Hulüsi Şinoforoğlu, merhum  Abtullah Şinoforoğlu ve  Memiş , Hüseyin ve Fatma Şinaforoğlu'nun  babaları Rize İl Genel Meclisi eski Üyesi Osman ŞİNOFOROĞLU  3 gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti.


Merhumun cenazesi  28 Temmuz 2020 Salı günü Rize'nin İyidere İlçesi Hazar Mahallesi (Köprü) cmiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaylacılar Mahllesindeki aile kabristanlıpında toprağa verilecektir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi