Rizeli sanatçı CHP'lilerin aranan ismi oldu

Kültür 09.08.2019 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2196+ kez okundu.
 

Rizeli sanatçı CHP'lilerin aranan ismi oldu

Konseri iptal edilen Selçuk Balcı’yı CHP’li belediyeler davet etti Karadenizli sanatçı Selçuk Balcı’nın 24-30 Ağustos’ta Malatya Şenlikleri’nde vereceği konser, "Her şey çok güzel olacak" dediği için kentin AKP'li Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından iptal edildi. Balcı, seçim sürecinde sosyal medya hesabından "Her şey çok güzel olacak" diye yazdığı için konserin iptal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. Konseri iptal edilen Balcı'yı Malatya'nın Arguvan ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş başta olmak üzere çok sayıda CHP'li belediye konser için davet etti. Kızıldaş'ın teklifini kabul eden Balcı, 25 Ağustos'ta Arguvan'da konser vereceğini duyurdu. 24-30 Ağustos tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Malatya Şenlikleri kapsamında 25 Ağustos günü konser vereceği açıklanan Selçuk Balcı’nın, konseri AKP’li Belediye tarafından hiç bir sebep gösterilmeden iptal edildi. Konserinin iptal edildiğini, daha önce yayımlanmış afişten, adının ve fotoğrafının çıkarılarak yeni bir afiş yapılması üzerine öğrenen Selçuk Balcı, yaptığı açıklamada seçim sürecinde sosyal medya hesabından “Her şey güzel olacak” diye yazdığı için konserin iptal edildiğini belirterek, “Konserimizi iptal eden Malatya Belediyesi, ücret ödeyemeyeceini söyleyerek beni konser vermekten vazgeçirmeye çalıştı. Malatya halkı için ücretsiz geleceğimi söyleyince sığınacak yalan bulamayıp gelmeyin ne olur” dedi. ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI DAVET ETTİ AKP’li Malatya Büyükşehir Belediyesinin konseri iptal etmesinin ardından Arguvan ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, sosyal medya hesabından, “Malatya’daki konserinizin iptal edilmesini büyük üzüntü ile öğrendim. Türküler diyarı Arguvanımızda sizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” diyerek daha önce sanatçının ilçede verdiği bir konserin fotoğrafını da paylaştı. Ve bundan sonra Avanos, Odunpazarı,Maltepe, Borçka, Cide ve Çanakçı belediyelerinden davet aldı.    

Konseri iptal edilen Selçuk Balcı’yı CHP’li belediyeler davet etti


Karadenizli sanatçı Selçuk Balcı’nın 24-30 Ağustos’ta Malatya Şenlikleri’nde vereceği konser, "Her şey çok güzel olacak" dediği için kentin AKP'li Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından iptal edildi. Balcı, seçim sürecinde sosyal medya hesabından "Her şey çok güzel olacak" diye yazdığı için konserin iptal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. Konseri iptal edilen Balcı'yı Malatya'nın Arguvan ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş başta olmak üzere çok sayıda CHP'li belediye konser için davet etti. Kızıldaş'ın teklifini kabul eden Balcı, 25 Ağustos'ta Arguvan'da konser vereceğini duyurdu.


24-30 Ağustos tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Malatya Şenlikleri kapsamında 25 Ağustos günü konser vereceği açıklanan Selçuk Balcı’nın, konseri AKP’li Belediye tarafından hiç bir sebep gösterilmeden iptal edildi. Konserinin iptal edildiğini, daha önce yayımlanmış afişten, adının ve fotoğrafının çıkarılarak yeni bir afiş yapılması üzerine öğrenen Selçuk Balcı, yaptığı açıklamada seçim sürecinde sosyal medya hesabından “Her şey güzel olacak” diye yazdığı için konserin iptal edildiğini belirterek, “Konserimizi iptal eden Malatya Belediyesi, ücret ödeyemeyeceini söyleyerek beni konser vermekten vazgeçirmeye çalıştı. Malatya halkı için ücretsiz geleceğimi söyleyince sığınacak yalan bulamayıp gelmeyin ne olur” dedi.


ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI DAVET ETTİ


AKP’li Malatya Büyükşehir Belediyesinin konseri iptal etmesinin ardından Arguvan ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, sosyal medya hesabından, “Malatya’daki konserinizin iptal edilmesini büyük üzüntü ile öğrendim. Türküler diyarı Arguvanımızda sizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim” diyerek daha önce sanatçının ilçede verdiği bir konserin fotoğrafını da paylaştı. Ve bundan sonra Avanos, Odunpazarı,Maltepe, Borçka, Cide ve Çanakçı belediyelerinden davet aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi