RİZELİ PINARBAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 15.12.2019 - 09:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1620+ kez okundu.
 

RİZELİ PINARBAŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman PINARBAŞ ve Kayseri Pazarlama bölge Müdürü İsmail PINARBAŞ 'ın ablaları Münevver YAMAK vefat etmiştir. Rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'da  tedavi gören 71 yaşındaki Münevver YAMAK hatsnede hayatını kaybetti. Merhumenin Cenazesi 15 Aralık 2019 Pazar günü ikindi namazından sonra Rize'nin Pazar ilçesi Sahil Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi.   Pınarbaş ve Yamakoğlu ailelerinin merhume ablaları Münevver Yamakoğlu’nun Pazar Sahil Camisindeki cenaze namazına, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Er, Şaban Turgut, Öz Gıda İş Sendikası. D. Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna ve çok sayıda Çaykur Daire Başkanları, Çay Fabrika Müdürleri, Çaykur Bayileri, Çaykur işçi ve memurları, STK Temsilcileri, Pazar ve Rize’den gelen kalabalık bir cemaat topluluğu ile Pınarbaş ve Yamakoğlu ailelerinin akraba ve dostları katıldılar. Tel:Süleyman PINARBAŞ 05323415353 Tel:İsmail PINARBAŞ 05365758653 

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman PINARBAŞ ve Kayseri Pazarlama bölge Müdürü İsmail PINARBAŞ 'ın ablaları Münevver YAMAK vefat etmiştir.


Rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'da  tedavi gören 71 yaşındaki Münevver YAMAK hatsnede hayatını kaybetti.


Merhumenin Cenazesi 15 Aralık 2019 Pazar günü ikindi namazından sonra Rize'nin Pazar ilçesi Sahil Camiinde kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi.

 

Pınarbaş ve Yamakoğlu ailelerinin merhume ablaları Münevver Yamakoğlu’nun Pazar Sahil Camisindeki cenaze namazına, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Er, Şaban Turgut, Öz Gıda İş Sendikası. D. Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna ve çok sayıda Çaykur Daire Başkanları, Çay Fabrika Müdürleri, Çaykur Bayileri, Çaykur işçi ve memurları, STK Temsilcileri, Pazar ve Rize’den gelen kalabalık bir cemaat topluluğu ile Pınarbaş ve Yamakoğlu ailelerinin akraba ve dostları katıldılar.


Tel:Süleyman PINARBAŞ 05323415353
Tel:İsmail PINARBAŞ 05365758653 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi