Rizeli Öğrenci Türkiye Birincisi

Eğitim 02.07.2019 - 09:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2104+ kez okundu.
 

Rizeli Öğrenci Türkiye Birincisi

ÇAYELİ’NDEN LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ   1 Haziranda yapılan Liselere Giriş sınavında Çayeli Yamantürk Ortaokulu öğrencisi Hazal Şezahat BAYRAKTAR 90 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasına ismini yazdırarak ilimiz için gurur kaynağı olmuştur. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Zafer GÜNGÖR "Yıl boyunca disiplinli ve düzenli çalışmanın sonucunda Hazal kızımız bu başarıyı yakalamıştır. Öğrencimizin bu başarıya ulaşmasında kendisine yol gösteren öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyorum. Çocuklarımız bizlerin geleceği her şeyin en iyisine layıktır. Onların emekleri bizler için çok değerlidir. Çayeli'mizin eğitim seviyesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü projeler ile daha da iyi yerlere getireceğimize inancımız tamdır." dedi.

ÇAYELİ’NDEN LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ
 

1 Haziranda yapılan Liselere Giriş sınavında Çayeli Yamantürk Ortaokulu öğrencisi Hazal Şezahat BAYRAKTAR 90 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasına ismini yazdırarak ilimiz için gurur kaynağı olmuştur. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Zafer GÜNGÖR "Yıl boyunca disiplinli ve düzenli çalışmanın sonucunda Hazal kızımız bu başarıyı yakalamıştır.


Öğrencimizin bu başarıya ulaşmasında kendisine yol gösteren öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyorum. Çocuklarımız bizlerin geleceği her şeyin en iyisine layıktır. Onların emekleri bizler için çok değerlidir. Çayeli'mizin eğitim seviyesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü projeler ile daha da iyi yerlere getireceğimize inancımız tamdır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi