RİZELİ MUHTARDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Rize 29.05.2020 - 11:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1444+ kez okundu.
 

RİZELİ MUHTARDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Kış mevsiminin geride kalmasıyla başlayan yayla zamanında yol ve elektrik arızalarını gideren çalışanlara Muhtarların teşekkürü devam ediyor.          İkizdere Çifteköprü Köyü Muhtarı Mehmet Ali Bektaş köyünün ve yaylasının yolunu açan ve elektrik arızalarını zaman geciktirmeden tamamlayanlara teşekkür ederken şunları söyledi ’köylerimiz ağır kış mevsimi geçirdi. Kış mevsimi boyunca köyümüzün yolunu açık tutan Özel İdare ekiplerimize teşekkür ederim. Yayla yolumuzda bu zamanda halen kar var. Makineyle yolumuzu yer yer 2 metreye varan kardan temizleyen ekiplere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu zor dönemde Devletin hizmetlerini yayla yolumda, yaylamda görmekten memnunum. Çoruh EDAŞ’da başarılı Yayla ve köye kış sonrası oluşan elektrik arızalarında ilçe olarak Çoruh EDAŞ ekiplerinin yakın ilgisini gördük. Çığ dolayısıyla kırılan, zarar gören elektrik direklerimiz vardı. Fırtına veya çığ sonucu zarar gören, tahrip olan enerji hatlarımızın ve elektrik direklerinin onarımları bakımları yapıldı. Zor şartlarda görev yapıyorlar. Çoruh EDAŞ ekipleri mümkün olduğunca zamanında arızalara müdahale ettiğinden kendilerine ayrıca Muhtar olarak teşekkür ediyorum’ dedi.  

Kış mevsiminin geride kalmasıyla başlayan yayla zamanında yol ve elektrik arızalarını gideren çalışanlara Muhtarların teşekkürü devam ediyor.

        
İkizdere Çifteköprü Köyü Muhtarı Mehmet Ali Bektaş köyünün ve yaylasının yolunu açan ve elektrik arızalarını zaman geciktirmeden tamamlayanlara teşekkür ederken şunları söyledi ’köylerimiz ağır kış mevsimi geçirdi. Kış mevsimi boyunca köyümüzün yolunu açık tutan Özel İdare ekiplerimize teşekkür ederim. Yayla yolumuzda bu zamanda halen kar var. Makineyle yolumuzu yer yer 2 metreye varan kardan temizleyen ekiplere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu zor dönemde Devletin hizmetlerini yayla yolumda, yaylamda görmekten memnunum.


Çoruh EDAŞ’da başarılı


Yayla ve köye kış sonrası oluşan elektrik arızalarında ilçe olarak Çoruh EDAŞ ekiplerinin yakın ilgisini gördük. Çığ dolayısıyla kırılan, zarar gören elektrik direklerimiz vardı. Fırtına veya çığ sonucu zarar gören, tahrip olan enerji hatlarımızın ve elektrik direklerinin onarımları bakımları yapıldı. Zor şartlarda görev yapıyorlar. Çoruh EDAŞ ekipleri mümkün olduğunca zamanında arızalara müdahale ettiğinden kendilerine ayrıca Muhtar olarak teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi