RİZELİ Kazmaz’a Komünist diye oy vermemişlerdi

Rize 10.02.2020 - 09:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1564+ kez okundu.
 

RİZELİ Kazmaz’a Komünist diye oy vermemişlerdi

Cumhurbaşkanının baba ocağı Güneysu’da özel firma tarafından yapılmaya başlanan HES projesinde karşı çıkan köylüler yargıda dava açması için çevreci avukat olarak bilinen Av. Remzi Kazmaz’a vekalet verdi.          Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’ın ilçesi Güneysu’nun Gürgen köyü halkı kendilerine yol yapıldığını söyleyerek devam eden çalışmaların HES inşaatı çıkmasıyla şaşkına döndüler. Yol için yapılan tahkimat duvarının arkasında HES borularının döşenmeye başlanmasıyla inşaatın yol değil HES borusu olduğunu söyleyen köylüler, Baro Enerji Elektrik Üretim Pazarlama Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yürütülen çalışmayı’kandırışdık’diye Yargıya taşıdı. Handüzü Yaylası Kültür, Çevre ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği, Güneysu Çevre Platformu üyeleri işe köy halkı bir araya gelerek Av. Remzi Kazmaz’a vekâlet verdi. Köylülerin Vekâletlerini alarak yargıya başvuran Av. Remzi Kazmaz ’Güneysu halkı sonuna kadar haklıdır. Şirket yalan söyleyerek yol inşaatı adı altında HES yapıyor. Doğayı ve çevreyi tamamen talan zihniyeti var. Halkın iyi niyeti suiistimal edilmiştir. İleride telafisi imkânsız zararlar olmaması için mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vereceğine inanıyoruz. Yetkililerin gereğini yapacağına inanıyoruz. İşin enteresan yanı ben bu davayı aldım.                    Kazmaz’a Komünist diye oy vermemişlerdi      Son seçimde CHP den Rize Milletvekili adayı idim seçimde bana Güneysu’dan  4 oranında 391 oy verilmişti. Bugün davayı yürütmek için 640 vekâlet verildi zaman Komünist ‘e mi oy vereceğiz dediler ve vermediler bugün ise dava için Vekâlet verdiler. Ben bunlara aldırmam çevreyi korumak için mesleğimin gereğini yaparım. Bu davayı kazanarak çevre kirliliğine sebep olacaklara fırsat vermeyeceğiz ’dedi.

Cumhurbaşkanının baba ocağı Güneysu’da özel firma tarafından yapılmaya başlanan HES projesinde karşı çıkan köylüler yargıda dava açması için çevreci avukat olarak bilinen Av. Remzi Kazmaz’a vekalet verdi.    

    
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’ın ilçesi Güneysu’nun Gürgen köyü halkı kendilerine yol yapıldığını söyleyerek devam eden çalışmaların HES inşaatı çıkmasıyla şaşkına döndüler. Yol için yapılan tahkimat duvarının arkasında HES borularının döşenmeye başlanmasıyla inşaatın yol değil HES borusu olduğunu söyleyen köylüler, Baro Enerji Elektrik Üretim Pazarlama Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yürütülen çalışmayı’kandırışdık’diye Yargıya taşıdı. Handüzü Yaylası Kültür, Çevre ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği, Güneysu Çevre Platformu üyeleri işe köy halkı bir araya gelerek Av. Remzi Kazmaz’a vekâlet verdi. Köylülerin Vekâletlerini alarak yargıya başvuran Av. Remzi Kazmaz ’Güneysu halkı sonuna kadar haklıdır. Şirket yalan söyleyerek yol inşaatı adı altında HES yapıyor. Doğayı ve çevreyi tamamen talan zihniyeti var. Halkın iyi niyeti suiistimal edilmiştir. İleride telafisi imkânsız zararlar olmaması için mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vereceğine inanıyoruz. Yetkililerin gereğini yapacağına inanıyoruz. İşin enteresan yanı ben bu davayı aldım.

                  
Kazmaz’a Komünist diye oy vermemişlerdi

    
Son seçimde CHP den Rize Milletvekili adayı idim seçimde bana Güneysu’dan  4 oranında 391 oy verilmişti. Bugün davayı yürütmek için 640 vekâlet verildi zaman Komünist ‘e mi oy vereceğiz dediler ve vermediler bugün ise dava için Vekâlet verdiler. Ben bunlara aldırmam çevreyi korumak için mesleğimin gereğini yaparım. Bu davayı kazanarak çevre kirliliğine sebep olacaklara fırsat vermeyeceğiz ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi