Rizeli İsim Kaymakam olarak atandı

Rize 31.10.2019 - 17:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3340+ kez okundu.
 

Rizeli İsim Kaymakam olarak atandı

Rizeli  Mehmet Faruk KAZDAL Edirne ili Süloğlu ilçesi Kaymakamlığına atanmıştır. Mehmet Faruk KAZDAL Kimdir 1992 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında İçişleri Bakanlığı’nda İçişleri Uzman Yardımcısı olarak memuriyete başladı. Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi Başkanlığında 6 ay süre ile İçişleri Başkanlığı Kurum Temsilcisi olarak görev yaptı.2017 yılında Çorum Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Çorum Valiliğinde İl stajını, Konya/Seydişehir ve Ankara/Pursaklar ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Çankırı/Şabanözü ilçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’de Sheffield Üniversitesinde 8 ay süreli yabancı dil eğitimi aldı.  28.10.2019 tarihi itibariyle Edirne ili Süloğlu ilçesi Kaymakamı görevine başlamıştır. Türkçe Öğretmeni Büşra Demet KAZDAL hanımefendi ile evlidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Rizeli  Mehmet Faruk KAZDAL Edirne ili Süloğlu ilçesi Kaymakamlığına atanmıştır.


Mehmet Faruk KAZDAL Kimdir


1992 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında İçişleri Bakanlığı’nda İçişleri Uzman Yardımcısı olarak memuriyete başladı.


Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi Başkanlığında 6 ay süre ile İçişleri Başkanlığı Kurum Temsilcisi olarak görev yaptı.2017 yılında Çorum Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Çorum Valiliğinde İl stajını, Konya/Seydişehir ve Ankara/Pursaklar ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Çankırı/Şabanözü ilçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’de Sheffield Üniversitesinde 8 ay süreli yabancı dil eğitimi aldı. 


28.10.2019 tarihi itibariyle Edirne ili Süloğlu ilçesi Kaymakamı görevine başlamıştır. Türkçe Öğretmeni Büşra Demet KAZDAL hanımefendi ile evlidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi