RİZELİ İSİM 40 YILLIK MEMURİYET HAYATINI NOKTALADI.

Güncel 28.06.2020 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1580+ kez okundu.
 

RİZELİ İSİM 40 YILLIK MEMURİYET HAYATINI NOKTALADI.

Artvin-Hopa Liman Dairesi Başkanı Zeki Muammer Merev önceki gün yaş haddinden emekli oldu.     Esas mesleği öğretmenlik olan Z.Muammer Merev yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine katılarak çeşitli il ve ilçelerde Müdürlük yaptı.Daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesine katılan Z.Muammer Merev birçok yerde Liman Daire Başkanlığı görevinde bulundu.Rizedeki birçok amatör takımda da Futbol oynayan Z.Muammer Merev(65) yaş sınırı dolayısıyla 40 yıllık devlet memurluğu görevini noktalayarak emekli oldu.     Basın dostu arkadaşımız Merev emeklilik sonrası hayatını Rize’de baba ocağında devam ettirme kararı aldığı öğrenildi. Hemşerimiz Z.Muammer Merev’i tebrik eder emeklilik hayatında sağlıklı huzurlu yıllar geçirmesini temenni ederiz.

Artvin-Hopa Liman Dairesi Başkanı Zeki Muammer Merev önceki gün yaş haddinden emekli oldu.

   
Esas mesleği öğretmenlik olan Z.Muammer Merev yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine katılarak çeşitli il ve ilçelerde Müdürlük yaptı.Daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesine katılan Z.Muammer Merev birçok yerde Liman Daire Başkanlığı görevinde bulundu.Rizedeki birçok amatör takımda da Futbol oynayan Z.Muammer Merev(65) yaş sınırı dolayısıyla 40 yıllık devlet memurluğu görevini noktalayarak emekli oldu.

   
Basın dostu arkadaşımız Merev emeklilik sonrası hayatını Rize’de baba ocağında devam ettirme kararı aldığı öğrenildi. Hemşerimiz Z.Muammer Merev’i tebrik eder emeklilik hayatında sağlıklı huzurlu yıllar geçirmesini temenni ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi