Rizeli İş adamı ve siyasetçinin Haklı isyanı

Rize 05.08.2019 - 16:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2740+ kez okundu.
 

Rizeli İş adamı ve siyasetçinin Haklı isyanı

Rize'nin renkli simalarından İş adamı ve Ak Parti Rize İl Başkan yardımcısı Kenan YELKENCİ bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başına gelen ibretlik olaya bir çözüm bulunmadığını ve BOTAŞ'a olan sitemini ifade ederken sıradan bir vatandaşın BŞIN BÖYLE BİR OLAY gelse neler yaşayabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Rize'deki Türkiyenin sayılı imalathanelerinden birini sahibi olan Yelkenci BOTAŞ'ın fabrikasının yanında yaptığı kazı sonucu kullandığı bazı maddelerin fabrikaının içerisine su sızmasına sebep olması sebebiyle BOTAŞ'a siyasi kimliğini kullanmadan sade bir vatandaş olarak yaptığı şikayetin ardından bir sonuç çıkmayınca bu kez mağduruiyetini sosyal medyadan duyurmak zorunda kaldı. İŞTE KENAN YELKENCİNİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI   KİYMETLİ BOTAŞIM BEN SU ALDIKCA BAKIYORUM SEN ŞIŞIYORSUN.HİÇBIR YETKILIDEN CIT YOK AHHH AHHH NE AKILSIZ ADAMIM BEN 2 FAYDALI MODEL 7 URÜNDE 37 CEŞITTE AVRUPA CE STANDARDI TÜRKIYENIN DÖRT BIR YANINA MAL SAT SIBIRYAYA BASKURDISTANA UFAYA BUZDOLABI SAT TRABZON RAMADADA 33 SOGUK ODA 12 MUTFAK KUR TURKIYE CAPINDA ONLARCA BES YILDIZ OTEL YURT TESISLERDE PROJE YAP. GELDE BU ÇAYLARDA BOĞUL.SONRADA KADER DERIZ

Rize'nin renkli simalarından İş adamı ve Ak Parti Rize İl Başkan yardımcısı Kenan YELKENCİ bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başına gelen ibretlik olaya bir çözüm bulunmadığını ve BOTAŞ'a olan sitemini ifade ederken sıradan bir vatandaşın BŞIN BÖYLE BİR OLAY gelse neler yaşayabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.


Rize'deki Türkiyenin sayılı imalathanelerinden birini sahibi olan Yelkenci BOTAŞ'ın fabrikasının yanında yaptığı kazı sonucu kullandığı bazı maddelerin fabrikaının içerisine su sızmasına sebep olması sebebiyle BOTAŞ'a siyasi kimliğini kullanmadan sade bir vatandaş olarak yaptığı şikayetin ardından bir sonuç çıkmayınca bu kez mağduruiyetini sosyal medyadan duyurmak zorunda kaldı.


İŞTE KENAN YELKENCİNİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

 

KİYMETLİ BOTAŞIM BEN SU ALDIKCA BAKIYORUM SEN ŞIŞIYORSUN.HİÇBIR YETKILIDEN CIT YOK AHHH AHHH NE AKILSIZ ADAMIM BEN 2 FAYDALI MODEL 7 URÜNDE 37 CEŞITTE AVRUPA CE STANDARDI TÜRKIYENIN DÖRT BIR YANINA MAL SAT SIBIRYAYA BASKURDISTANA UFAYA BUZDOLABI SAT TRABZON RAMADADA 33 SOGUK ODA 12 MUTFAK KUR TURKIYE CAPINDA ONLARCA BES YILDIZ OTEL YURT TESISLERDE PROJE YAP. GELDE BU ÇAYLARDA BOĞUL.SONRADA KADER DERIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi