RİZELİ İL MÜDÜRÜ MAHKEME KARARI İLE GÖREVİNE DÖNDÜ

22.02.2020 - 12:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2789+ kez okundu.
 

RİZELİ İL MÜDÜRÜ MAHKEME KARARI İLE GÖREVİNE DÖNDÜ

Rizeli İl Müdürü Mahkeme Kararı ile görevine geri döndü Rize Merkez Pazarköy nufusuna kayıtlı merhum eğitimci Hamdi ER'in oğlu Pazarköy Köyü Muhtarı Harun ER'in ağabeyi  Kemal ER yaklaşık 20 ay önce görevden alındığı Kırıkkale Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine geri döndü. Ankara Bölge idares Mahkemesine açtığı davada çıkan kararı istinaf mahkemesine taşıyan ER, istinaf Mahkemesinin kararı ile İl Müdürlüğü görevine geri döndü. Görevden alındıktan sonra Ankara İl Müdürlüğü emrine görevlendirilen Kemal ER'in önümüzdeki hafta içerisinde Kırıkkale'deki il Müdürlüğü görevine başlaması bekleniyor.

Rizeli İl Müdürü Mahkeme Kararı ile görevine geri döndü


Rize Merkez Pazarköy nufusuna kayıtlı merhum eğitimci Hamdi ER'in oğlu Pazarköy Köyü Muhtarı Harun ER'in ağabeyi  Kemal ER yaklaşık 20 ay önce görevden alındığı Kırıkkale Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine geri döndü.


Ankara Bölge idares Mahkemesine açtığı davada çıkan kararı istinaf mahkemesine taşıyan ER, istinaf Mahkemesinin kararı ile İl Müdürlüğü görevine geri döndü.


Görevden alındıktan sonra Ankara İl Müdürlüğü emrine görevlendirilen Kemal ER'in önümüzdeki hafta içerisinde Kırıkkale'deki il Müdürlüğü görevine başlaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi