RİZELİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISINDAN RİZELİ HEMŞEHRİLERİNE SELAM VAR

Rize 14.02.2020 - 18:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1554+ kez okundu.
 

RİZELİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISINDAN RİZELİ HEMŞEHRİLERİNE SELAM VAR

Yılbaşı öncesi Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile TC Devlet Demiryolları DDY Genel Müdür Yardımcılığına atanan Rizeli isim Öner Özgür’ün Ankara’daki konukları oldular..  Genel Müdür Yardımcısı Özgür Ankara-Altındağ’daki GAR binasında Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu, Yeni Çayeli Gazetesinden Süleyman Saklı ve  Rizesporlu eski futbolcu M.Ahmet Tuzcu ile sohbet ederek memleket özlemi gidediler. Rizeli Genel Müdür Yardımcısı Öner Özgür kendisine hediye edilen 53 numaralı Rizespor formasıyla hatıra resim çektirdi.  Başkent’teki bu dayanışma ziyaretinden oldukça memnun kalan  DDY Genel Müdürü Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Öner Özgür yaptığı kısa konuşmada ‘Rize ve Rizelileri Başkent'te en iyi bir şekilde temsil etmek için çok yoğun bir şekilde çalışmaktayım. Ankara’dan tüm hemşerilerime ve dostlarımıza da  aracılığınızla  selamlarımı iletiyorum ’dedi.  KTÜ İnşaat Fakültesinden Mühendis olarak Birincilikle mezun olan Öner Özgür bu göreve atanmadan önce Antalya, Bursa ve Ankara’daki Karayollarında Bölge Müdürü olarak görev yapmıştı. 

Yılbaşı öncesi Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile TC Devlet Demiryolları DDY Genel Müdür Yardımcılığına atanan Rizeli isim Öner Özgür’ün Ankara’daki konukları oldular.. 


Genel Müdür Yardımcısı Özgür Ankara-Altındağ’daki GAR binasında Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu, Yeni Çayeli Gazetesinden Süleyman Saklı ve  Rizesporlu eski futbolcu M.Ahmet Tuzcu ile sohbet ederek memleket özlemi gidediler. Rizeli Genel Müdür Yardımcısı Öner Özgür kendisine hediye edilen 53 numaralı Rizespor formasıyla hatıra resim çektirdi.  Başkent’teki bu dayanışma ziyaretinden oldukça memnun kalan  DDY Genel Müdürü Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Öner Özgür yaptığı kısa konuşmada ‘Rize ve Rizelileri Başkent'te en iyi bir şekilde temsil etmek için çok yoğun bir şekilde çalışmaktayım. Ankara’dan tüm hemşerilerime ve dostlarımıza da  aracılığınızla  selamlarımı iletiyorum ’dedi. 


KTÜ İnşaat Fakültesinden Mühendis olarak Birincilikle mezun olan Öner Özgür bu göreve atanmadan önce Antalya, Bursa ve Ankara’daki Karayollarında Bölge Müdürü olarak görev yapmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi