Rizeli gençler masa başında değil sahada yarışıyor.

Spor 19.08.2019 - 14:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2220+ kez okundu.
 

Rizeli gençler masa başında değil sahada yarışıyor.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen turnuvada 16-29 yaşlarındaki 160 genç bir araya gelip, kıyasıya mücadele ediyor. Ödüllü halı saha turnuvasında 160 genç kurmuş oldukları takımlarla sahaya çıktı.   RİBEGEM’in özellikle sanal oyunlarla evlere kapanan gençlerin spor yaparak sosyalleşmesine katkı sağlamayı amaçlayarak düzenlediği turnuvada şehrin farklı mahallelerinden birbirlerini hiç tanımayan gençleri bir araya geliyor. 16-29 yaş aralığındaki gençler sahil dolgu alanındaki halı sahada kıyasıya mücadele ediyor.  Çeşitli ödüllerin verileceği turnuva sayesinde gençler maçlar öncesinde, maçlar sırasında ve sonrasında rakipleri ile sohbet edip tanışma fırsatı buluyor. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen turnuva grup maçlarının ardından final maçlarıyla son bulacak.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen turnuvada 16-29 yaşlarındaki 160 genç bir araya gelip, kıyasıya mücadele ediyor. Ödüllü halı saha turnuvasında 160 genç kurmuş oldukları takımlarla sahaya çıktı.

 

RİBEGEM’in özellikle sanal oyunlarla evlere kapanan gençlerin spor yaparak sosyalleşmesine katkı sağlamayı amaçlayarak düzenlediği turnuvada şehrin farklı mahallelerinden birbirlerini hiç tanımayan gençleri bir araya geliyor. 16-29 yaş aralığındaki gençler sahil dolgu alanındaki halı sahada kıyasıya mücadele ediyor.  Çeşitli ödüllerin verileceği turnuva sayesinde gençler maçlar öncesinde, maçlar sırasında ve sonrasında rakipleri ile sohbet edip tanışma fırsatı buluyor. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen turnuva grup maçlarının ardından final maçlarıyla son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi