RİZELİ GAZETECİ VE EŞİ AMANSIZ HASTALIKLA MÜCADELE EDİYOR

Rize 23.01.2020 - 23:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2343+ kez okundu.
 

RİZELİ GAZETECİ VE EŞİ AMANSIZ HASTALIKLA MÜCADELE EDİYOR

 Rizeli Gazeteci-Şair Mustafa Holoğlu ve eşi İpek Holoğlu aynı kaderi paylaşmanın üzüntüsünü yaşıyor.      Holoğlu çifti bir yıldır amansız hastalığa karşı direnerek mücadele ediyor. Mustafa ve İpek Holoğlu çiftinin tedavileri İstanbul-Büyük Çekmece'deki evlerinde devam ediyor. Sitemiz köşe yazarı da olan Mustafa Holoğlu birçok gazete ve dergilere uzun yıllardır şiir ve yazılar yazmıştı. 5 ayrı şiir kitabı bulunan Holoğlu’nun şiirlerinden birçok şarkı sözü bestelenmişti. Fatih Kısaparmak ve Şebnem Kısaparmak şiirlerinden kasetlerine okumuştu.        Aslen Rize’nin Küçükköy’ün den olan Mustafa Holoğlu İstanbul BB Başkanlığı, Eyüp ve Fatih son olarakta Bahçelievler Belediyesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulunarak önemli hizmetler yapmıştı. İlk eşi Figen Holoğlu’nun 5 yıl önce amansız hastalık sonucu kaybeden 2 çocuk babası Mustafa Holoğlu ikinci eşi İpek Holoğlu ilede aynı hastalıkla mücadele ediyor. Meslektaşımız Mustafa Holoğlu ve eşine bir an önce sağlıklarına kavuşması dileğiyle Allah’tan acil şifalar diliyoruz.      

 Rizeli Gazeteci-Şair Mustafa Holoğlu ve eşi İpek Holoğlu aynı kaderi paylaşmanın üzüntüsünü yaşıyor. 

   
Holoğlu çifti bir yıldır amansız hastalığa karşı direnerek mücadele ediyor. Mustafa ve İpek Holoğlu çiftinin tedavileri İstanbul-Büyük Çekmece'deki evlerinde devam ediyor. Sitemiz köşe yazarı da olan Mustafa Holoğlu birçok gazete ve dergilere uzun yıllardır şiir ve yazılar yazmıştı. 5 ayrı şiir kitabı bulunan Holoğlu’nun şiirlerinden birçok şarkı sözü bestelenmişti. Fatih Kısaparmak ve Şebnem Kısaparmak şiirlerinden kasetlerine okumuştu. 

     
Aslen Rize’nin Küçükköy’ün den olan Mustafa Holoğlu İstanbul BB Başkanlığı, Eyüp ve Fatih son olarakta Bahçelievler Belediyesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulunarak önemli hizmetler yapmıştı. İlk eşi Figen Holoğlu’nun 5 yıl önce amansız hastalık sonucu kaybeden 2 çocuk babası Mustafa Holoğlu ikinci eşi İpek Holoğlu ilede aynı hastalıkla mücadele ediyor. Meslektaşımız Mustafa Holoğlu ve eşine bir an önce sağlıklarına kavuşması dileğiyle Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi