RİZELİ GAZETECİ KAVALCI'NIN ACI GÜNÜ

Vefat 08.09.2020 - 22:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3135+ kez okundu.
 

RİZELİ GAZETECİ KAVALCI'NIN ACI GÜNÜ

YAZAR VE YÖNETİCİ KAVALCI’NIN ANNE ACISI Gazeteci-yazar ve yönetici Bayram Ali Kavalcı’nın annesi Seher Kavalcı hanımefendi 97 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Oğluyla birlikte yaşadığı evinde geçirmiş olduğu anı rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı, Rize Devlet Hastanesinde doktorların yapmış oldu tüm tıbbi müdahaleye rağmen çoklu organ yetmezliğinden saat 16’da vefat etmiştir. Bulaşıcı olmayan hastalık (doğal ölüm) sonucu hakkın rahmetine kavuşan, Rize ve İyidere ilçesinin tanınmış hayırsever iş adamlarından merhum Hilmi Kavalcı’nın eşi olan Seher Kavalcı hanımefendi 60 yıldır birlikte yaşadığı oğlu, gazeteci yazar Bayram Ali Kavalcı, Ahmet, Hasan Yücel, Ali Erdinç, Alpaslan, Mehmet Emin Kavalcı kardeşlerinin de annesi olan ve aynı zamanda, Kale Camii İmam Hatibi Kadir Kara’nın anneannesi merhume Seher Kavalcı’nın cenazesi, 09.09.2020  Çarşamba günü  saat 15.00’de Rize Merkez Sahil Camisinde kılındıktan sonara, Rize Asri Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacaktır.

YAZAR VE YÖNETİCİ KAVALCI’NIN ANNE ACISI


Gazeteci-yazar ve yönetici Bayram Ali Kavalcı’nın annesi Seher Kavalcı hanımefendi 97 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Oğluyla birlikte yaşadığı evinde geçirmiş olduğu anı rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı, Rize Devlet Hastanesinde doktorların yapmış oldu tüm tıbbi müdahaleye rağmen çoklu organ yetmezliğinden saat 16’da vefat etmiştir.


Bulaşıcı olmayan hastalık (doğal ölüm) sonucu hakkın rahmetine kavuşan, Rize ve İyidere ilçesinin tanınmış hayırsever iş adamlarından merhum Hilmi Kavalcı’nın eşi olan Seher Kavalcı hanımefendi 60 yıldır birlikte yaşadığı oğlu, gazeteci yazar Bayram Ali Kavalcı, Ahmet, Hasan Yücel, Ali Erdinç, Alpaslan, Mehmet Emin Kavalcı kardeşlerinin de annesi olan ve aynı zamanda, Kale Camii İmam Hatibi Kadir Kara’nın anneannesi merhume Seher Kavalcı’nın cenazesi, 09.09.2020  Çarşamba günü  saat 15.00’de Rize Merkez Sahil Camisinde kılındıktan sonara, Rize Asri Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi