Rizeli Eğitimcinin Acı Günü

Vefat 11.07.2019 - 08:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1983+ kez okundu.
 

Rizeli Eğitimcinin Acı Günü

Rize Merkez Kurtuluş İlkokulunun emekli Müdür Yardımcıcılarından ve 31 Mart seçimlerinde MHP'den Rize Merkez Muradiye Beldesi Belediye Başkan adayı eğitimci Mehmet KAZDAL'ın eşi hayatını kaybetti. Yaklaşık 5 yıldır yakalandığı hastalık sebebiyle tedavi gören 60 yaşındaki Fatma Kazdal bu sabah tedavi gördüğü Rize RTEÜ Eğitim ve araçtırma Hastanesind ehayatını kaybetti. Merhumenin  Cenazesi  12.07.2019 Cuma günü Cuma namazının ardından  Rize Merkez Muradiye Beldesi  merkez camisinde kılanacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Rize Merkez Kurtuluş İlkokulunun emekli Müdür Yardımcıcılarından ve 31 Mart seçimlerinde MHP'den Rize Merkez Muradiye Beldesi Belediye Başkan adayı eğitimci Mehmet KAZDAL'ın eşi hayatını kaybetti.


Yaklaşık 5 yıldır yakalandığı hastalık sebebiyle tedavi gören 60 yaşındaki Fatma Kazdal bu sabah tedavi gördüğü Rize RTEÜ Eğitim ve araçtırma Hastanesind ehayatını kaybetti.


Merhumenin  Cenazesi  12.07.2019 Cuma günü Cuma namazının ardından  Rize Merkez Muradiye Beldesi  merkez camisinde kılanacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi