Rizeli Eğitimcinin ACI Günü

Vefat 15.09.2019 - 15:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3741+ kez okundu.
 

Rizeli Eğitimcinin ACI Günü

RİZELİ EĞİTİMCİ ALI KULEC'NİN ACI GÜNÜ   Ali Metin Kazancı Rize Lisesi eski müdürlerinden, TOBB Endüstri Meslek Lisesi Fizik öğretmeni Ali Kuleci'nin babası Ahmet Kuleci Hakkı'n rahmetine kavuşmuştur.   Merhumun Cenazesi 16.09.2019 Pazartesi günü   öğle namazından sonra Rize'nin Ardeşen İlçesi Gündoğan Köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.  

RİZELİ EĞİTİMCİ ALI KULEC'NİN ACI GÜNÜ
 

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi eski müdürlerinden, TOBB Endüstri Meslek Lisesi Fizik öğretmeni Ali Kuleci'nin babası Ahmet Kuleci Hakkı'n rahmetine kavuşmuştur.

 

Merhumun Cenazesi 16.09.2019 Pazartesi günü   öğle namazından sonra Rize'nin Ardeşen İlçesi Gündoğan Köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi