RİZELİ DEV FİRMA BAĞIŞ KAMPANYASINA KAYITSIZ KALMADI

Rize 09.04.2020 - 15:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2116+ kez okundu.
 

RİZELİ DEV FİRMA BAĞIŞ KAMPANYASINA KAYITSIZ KALMADI

DOĞUŞ ÇAY’DAN “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI”NA 1 MİLYON TL   Türkiye’nin en büyük özel sektör çay üreticisi Doğuş Çay, Koronavirüs’e karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu “Milli Dayanışma Kampanyası” kapsamında 1 milyon TL bağışta bulundu.   Yaşanılan bu sıkıntılı günleri hep beraber aşmak için birlik ve dayanışma içinde hareket eden Doğuş Çay, bu mücadelede elini taşın altına koydu ve Cumhurbaşkanımızın çağrısına Doğuş Çay ailesi adına 1 milyon TL ile destek verdi.

DOĞUŞ ÇAY’DAN “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI”NA 1 MİLYON TL

 

Türkiye’nin en büyük özel sektör çay üreticisi Doğuş Çay, Koronavirüs’e karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu “Milli Dayanışma Kampanyası” kapsamında 1 milyon TL bağışta bulundu.

 

Yaşanılan bu sıkıntılı günleri hep beraber aşmak için birlik ve dayanışma içinde hareket eden Doğuş Çay, bu mücadelede elini taşın altına koydu ve Cumhurbaşkanımızın çağrısına Doğuş Çay ailesi adına 1 milyon TL ile destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi