RİZELİ DEMİRCİ AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Rize 28.09.2019 - 19:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3194+ kez okundu.
 

RİZELİ DEMİRCİ AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Rize’nin tanınmış ailesi ve esnaflarından olan Demirci ailesinin gözde kızlarından, Cengiz Demirci’nin kızı Av. Gözde Demirci, Rize Barosunda düzenlenen görkemli bir törenle,  Rize Baro Başkanı Av. Ümit PEÇE’nin kendisine yaptırmış olduğu Avukatlık yemininin ardından, Avukatlık ruhsatını imzalayıp kendisine sunduktan sonra cübbesini giyerek Avukatlık mesleğine başlamış oldu.    İstanbul Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Gözde Demirci, Avukatlık stajını Rize Barosu eski Başkanlarından Av. Ateş Hatinoğlu’nun yanında gerçekleştirdi.     Bir yıllık Avukatlık stajını başarılı bir şekilde tamamlayan Av. Gözde Demirci için Rize Barosu Sosyal tesislerinde Avukat evinde düzenlen yemin ve ruhsat töreni, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe Başkanlığında, Baro Başkan Yardımcısı Av. Ali Rıza Sancaktutan, Rize Barosu eski Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu, Baro Genel Sekreter Av. Mutlu Koyunoğlu, Baro Saymanı Av. Şakir Karabacak ve Baro Üyeleri Av. Adem Kuvel ve yeni göreve başlayan Av. Gözde Demirci’nin stajını yaptığı Kaya Hukuk Bürosundan Av. Selin Eren ve stajları devam eden, çok sayıda Avukat arkadaşları katıldılar.   Gazeteci-yazar B.Ali Kavalcı’nın da kayınbiraderinin kızı olan, Rize Barosunun çiçeği burnunda yeni Avukatlarında Gözde Demirci’yi bu mutlu gününde, babası Cengiz, annesi Derya Demirci’nin yanı sıra beraberlerinde, amcaları, dayıları ve Demirci ailesinin çok sayıda dostları eşlik ettiler. Törenin sonunda Rize Barosunun yeni Avukatı Gözde Demirci tarafından yemek ikramında bulunuldu.       

Rize’nin tanınmış ailesi ve esnaflarından olan Demirci ailesinin gözde kızlarından, Cengiz Demirci’nin kızı Av. Gözde Demirci, Rize Barosunda düzenlenen görkemli bir törenle,  Rize Baro Başkanı Av. Ümit PEÇE’nin kendisine yaptırmış olduğu Avukatlık yemininin ardından, Avukatlık ruhsatını imzalayıp kendisine sunduktan sonra cübbesini giyerek Avukatlık mesleğine başlamış oldu. 
 

İstanbul Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Gözde Demirci, Avukatlık stajını Rize Barosu eski Başkanlarından Av. Ateş Hatinoğlu’nun yanında gerçekleştirdi.  
 

Bir yıllık Avukatlık stajını başarılı bir şekilde tamamlayan Av. Gözde Demirci için Rize Barosu Sosyal tesislerinde Avukat evinde düzenlen yemin ve ruhsat töreni, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe Başkanlığında, Baro Başkan Yardımcısı Av. Ali Rıza Sancaktutan, Rize Barosu eski Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu, Baro Genel Sekreter Av. Mutlu Koyunoğlu, Baro Saymanı Av. Şakir Karabacak ve Baro Üyeleri Av. Adem Kuvel ve yeni göreve başlayan Av. Gözde Demirci’nin stajını yaptığı Kaya Hukuk Bürosundan Av. Selin Eren ve stajları devam eden, çok sayıda Avukat arkadaşları katıldılar.  


Gazeteci-yazar B.Ali Kavalcı’nın da kayınbiraderinin kızı olan, Rize Barosunun çiçeği burnunda yeni Avukatlarında Gözde Demirci’yi bu mutlu gününde, babası Cengiz, annesi Derya Demirci’nin yanı sıra beraberlerinde, amcaları, dayıları ve Demirci ailesinin çok sayıda dostları eşlik ettiler. Törenin sonunda Rize Barosunun yeni Avukatı Gözde Demirci tarafından yemek ikramında bulunuldu.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi