RİZELİ ÇİFTÇİ FIRINLAR YENİ ŞUBESİNİ YENİ KONSEPTI İLE BOSTANCI’DA AÇTI

Türkiye 25.11.2019 - 09:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4299+ kez okundu.
 

RİZELİ ÇİFTÇİ FIRINLAR YENİ ŞUBESİNİ YENİ KONSEPTI İLE BOSTANCI’DA AÇTI

ÇİFTÇİ FIRINLAR YENİ ŞUBESİNİ YENİ KONSEPTI İLE BOSTANCI’DA AÇTI  Yaklaşık 90 yıl önce fırıncılığa Rize Çayeli’nde başlayan Çiftçi Ailesi, İstanbul’da 1973’de fırıncılığa başladıkları semt olan Bostancı’da bu kez “Cafe & Restoran” konseptiyle şube açtılar.  ÇİFTÇİ Fırın’lar Acıbadem, Sahrai Cedit, Ataşehir ve Üsküdar’da ki şubeleri ve İstanbul genelinde çok sayıda süpermarketin içerisindeki ÇiFTÇİ Fırın kiosklarında ekmek çeşitleri, her türlü pasta, kurabiye, baklava ve börek çeşitleriyle hizmet verirken Bostancı’da açılan Şube trendlere uygun olarak kafeterya & restoran konseptiyle düzenlendi.   Geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan, resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak “Bostancı Çiftçi Cafe & Restoran”, tezgah satışı ile yemek ve kafeterya hizmetlerini bir arada verebilecek tarzda özel olarak dizayn edildi. Şirket yemekleri, kutlama organizasyonları, kahvaltı grupları için ayrı bölüm tahsis edebildiklerini belirten Bostancı Çiftçi Fırın’ın işletmecisi Berkay Çiftçi, “Günümüzün değişen, gelişen trendlerini dikkate alarak hedef tüketici beklentilerimize uygun olarak uzun bir hazırlık sürecinden sonra fırın ve unlu mamuller konseptimizi kafeterya ve restoranı içeren tarzda uzman desteği alarak geliştirdik” diyerek yeni yılda bu konseptle yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini söyledi.  Berkay Çiftçi, Çiftçi Fırınlar hakkında da, “Fırıncılık dede mesleğimiz. Babam ve amcalarım ekmek çeşitlerimizi geliştirdiği gibi, zaman içerisinde her türlü pasta ve diğer unlu mamul çeşitlerimizle ürün yelpazemizi geliştirerek şubelerimizin bulunduğu semtlerin saygın, tercih edilen müesseseleri olduk. İlk şubemiz olan Bostancı Çiftçi Fırın’dan bu yana zaman içerisinde sektörde pek çok şey değişirken Çiftçi Fırınlarını farklı kılan işimizi tutku ile sevmemiz, müşterilerimize olan sorumluluğumuz ve başarıya olan bağımlılığımız oldu. Bütün işletmelerimizde ham maddenin tedarikinden üretiminin tüm aşamalarına kadar titizliği elden bırakmadığımız, işletme kontrol ve kalite yönetim sistemi HACCP ve ISO 22000 ile her yeni bir güne taze ve ilk gün heyecanla başladığımız içinde bulunduğumuz semtlerde tercih ediliyoruz” dedi.   Çiftçi Fırınların Kafeterya ve Restoran konseptli yeni şubesi E 5 üzerinden Bostancıya inerken sağda “Kozyatağı Mahallesi, Şebnem Sokak, No: 6, Kadıköy” adresinde yer alıyor. 

ÇİFTÇİ FIRINLAR YENİ ŞUBESİNİ YENİ KONSEPTI İLE BOSTANCI’DA AÇTI 


Yaklaşık 90 yıl önce fırıncılığa Rize Çayeli’nde başlayan Çiftçi Ailesi, İstanbul’da 1973’de fırıncılığa başladıkları semt olan Bostancı’da bu kez “Cafe & Restoran” konseptiyle şube açtılar. 


ÇİFTÇİ Fırın’lar Acıbadem, Sahrai Cedit, Ataşehir ve Üsküdar’da ki şubeleri ve İstanbul genelinde çok sayıda süpermarketin içerisindeki ÇiFTÇİ Fırın kiosklarında ekmek çeşitleri, her türlü pasta, kurabiye, baklava ve börek çeşitleriyle hizmet verirken Bostancı’da açılan Şube trendlere uygun olarak kafeterya & restoran konseptiyle düzenlendi.  


Geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan, resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak “Bostancı Çiftçi Cafe & Restoran”, tezgah satışı ile yemek ve kafeterya hizmetlerini bir arada verebilecek tarzda özel olarak dizayn edildi. Şirket yemekleri, kutlama organizasyonları, kahvaltı grupları için ayrı bölüm tahsis edebildiklerini belirten Bostancı Çiftçi Fırın’ın işletmecisi Berkay Çiftçi, “Günümüzün değişen, gelişen trendlerini dikkate alarak hedef tüketici beklentilerimize uygun olarak uzun bir hazırlık sürecinden sonra fırın ve unlu mamuller konseptimizi kafeterya ve restoranı içeren tarzda uzman desteği alarak geliştirdik” diyerek yeni yılda bu konseptle yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini söyledi. 


Berkay Çiftçi, Çiftçi Fırınlar hakkında da, “Fırıncılık dede mesleğimiz. Babam ve amcalarım ekmek çeşitlerimizi geliştirdiği gibi, zaman içerisinde her türlü pasta ve diğer unlu mamul çeşitlerimizle ürün yelpazemizi geliştirerek şubelerimizin bulunduğu semtlerin saygın, tercih edilen müesseseleri olduk. İlk şubemiz olan Bostancı Çiftçi Fırın’dan bu yana zaman içerisinde sektörde pek çok şey değişirken Çiftçi Fırınlarını farklı kılan işimizi tutku ile sevmemiz, müşterilerimize olan sorumluluğumuz ve başarıya olan bağımlılığımız oldu. Bütün işletmelerimizde ham maddenin tedarikinden üretiminin tüm aşamalarına kadar titizliği elden bırakmadığımız, işletme kontrol ve kalite yönetim sistemi HACCP ve ISO 22000 ile her yeni bir güne taze ve ilk gün heyecanla başladığımız içinde bulunduğumuz semtlerde tercih ediliyoruz” dedi.  


Çiftçi Fırınların Kafeterya ve Restoran konseptli yeni şubesi E 5 üzerinden Bostancıya inerken sağda “Kozyatağı Mahallesi, Şebnem Sokak, No: 6, Kadıköy” adresinde yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi