RİZELİ CENGİZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 05.06.2020 - 21:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3558+ kez okundu.
 

RİZELİ CENGİZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

CENGİZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ Türkiye'nin en büyük inşaat Şirketlerinden Rize Kalkandereli CENGİZ  kareşler anne acısıyla yıkıldı. Cengiz Holdingin sahiipleri Ahmet,Mehmet, Ekrem Asım ve Şeref  Cengiz kardeşlerin  anneleri  Şöhret Cengiz hayatını kaybetti. Yaz aylarında Rize'de Ovit Yaylasında gçiren Merhume Şögret Cengiz'in  cenazesi yarın   06 Haziran 2020 Cumartesi Öğle Namazınıın ardından İstanbul Üsküdar Marmara Üniversitesi Altunizade İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir. Merhumye teyzemize Allah'tan rahmet, Rizespor Kulübünde  Başkanlık görevlerinde de bulunan Mehmet ve Ekrem Cengiz'in nezdinde KALKANDERELİ Hemşehrilerimiz Cengiz ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

CENGİZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ


Türkiye'nin en büyük inşaat Şirketlerinden Rize Kalkandereli CENGİZ  kareşler anne acısıyla yıkıldı.


Cengiz Holdingin sahiipleri Ahmet,Mehmet, Ekrem Asım ve Şeref  Cengiz kardeşlerin  anneleri  Şöhret Cengiz hayatını kaybetti.


Yaz aylarında Rize'de Ovit Yaylasında gçiren Merhume Şögret Cengiz'in  cenazesi yarın   06 Haziran 2020 Cumartesi Öğle Namazınıın ardından İstanbul Üsküdar Marmara Üniversitesi Altunizade İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.


Merhumye teyzemize Allah'tan rahmet, Rizespor Kulübünde  Başkanlık görevlerinde de bulunan Mehmet ve Ekrem Cengiz'in nezdinde KALKANDERELİ Hemşehrilerimiz Cengiz ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi