RİZELİ AVUKAT KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Vefat 31.05.2020 - 00:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4027+ kez okundu.
 

RİZELİ AVUKAT KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Rizeli Avukat kardeşler Cemil Can Bıçakçı ve Sedat Bıçakçı’nın büyük abileri İnşaat Mühendisi Ekrem Bıçakçı (89)tedavi gördüğü İstanbul’da  vefat etti.      30 Mayıs 2020 Cumartesi günü vefat eden ve aynı gün İstanbul’da toprağa verilen Ekrem Bıçakçı bekârdı.   Aynı zamanda Rize Barosu Avukatlarından Berna Bıçakçı’nın da amcası olan merhum Ekrem Bıçakçı’ya Allah’tan rahmet,  Av. Cemil Can Bşçakçı  ve Av. Sedat Bıçakçı başta olmak üzere ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Rizeli Avukat kardeşler Cemil Can Bıçakçı ve Sedat Bıçakçı’nın büyük abileri İnşaat Mühendisi Ekrem Bıçakçı (89)tedavi gördüğü İstanbul’da  vefat etti.

    
30 Mayıs 2020 Cumartesi günü vefat eden ve aynı gün İstanbul’da toprağa verilen Ekrem Bıçakçı bekârdı.

 

Aynı zamanda Rize Barosu Avukatlarından Berna Bıçakçı’nın da amcası olan merhum Ekrem Bıçakçı’ya Allah’tan rahmet,  Av. Cemil Can Bşçakçı  ve Av. Sedat Bıçakçı başta olmak üzere ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi