Rize'yi görmeden Rizespor Aşkı bir başka

Spor 12.11.2019 - 06:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2225+ kez okundu.
 

Rize'yi görmeden Rizespor Aşkı bir başka

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 9- 10 Kasım 2019 tarihleri arasında  düzenlenen açık kategori satranç turnuvasında 6 oyundan 5 ini kazanarak İl ikincisi olan Emir UZUN'un Rizespor aşkı görenlerin  hem şaşırttı hem de taktirini topladı. Rizeli Bankacı Yusuf UZUN'un oğlu olan Emir UZUN okula hayatına Sivas'ın Gemerek ilçesinde başladı. ve Halen Manisada ortaokul 6. sınıfa devam ediyor. Rize'yi sadece yaz tatillerinde 10 gün görebilen Emir satrançta yaş grupbunda usta sayılabilecek düzelde bir performansa sahip. Ama onun en büyük özelliği Rize'de yaşamıyor olsada Rizespor aşkı. Rizespor maçlarını tv başında bile Rizespor formasıyla izleyen minik emre Satranç turnuvasında da Rizespor formasıyla boy gösterdi. Rizeli gençlilerin genellikle 3 büyük kulüp taraftarı olduğu günümüzde Emir'in Rizespor aşkının Rizeli gençlere örnek olmasını diliyoruz

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 9- 10 Kasım 2019 tarihleri arasında  düzenlenen açık kategori satranç turnuvasında 6 oyundan 5 ini kazanarak İl ikincisi olan Emir UZUN'un Rizespor aşkı görenlerin  hem şaşırttı hem de taktirini topladı.


Rizeli Bankacı Yusuf UZUN'un oğlu olan Emir UZUN okula hayatına Sivas'ın Gemerek ilçesinde başladı. ve Halen Manisada ortaokul 6. sınıfa devam ediyor.


Rize'yi sadece yaz tatillerinde 10 gün görebilen Emir satrançta yaş grupbunda usta sayılabilecek düzelde bir performansa sahip.


Ama onun en büyük özelliği Rize'de yaşamıyor olsada Rizespor aşkı. Rizespor maçlarını tv başında bile Rizespor formasıyla izleyen minik emre Satranç turnuvasında da Rizespor formasıyla boy gösterdi.


Rizeli gençlilerin genellikle 3 büyük kulüp taraftarı olduğu günümüzde Emir'in Rizespor aşkının Rizeli gençlere örnek olmasını diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi