Rize Yeni bir iş imkanı

Rize 29.07.2019 - 18:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2313+ kez okundu.
 

Rize Yeni bir iş imkanı

Rize İkizdere Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesine Yaşlı Bakım Projesi Kapsamında 2 bayan 1 erkek personel alımı yapılacağını duyurdu.  Kaymakamlık SYDV tarafından yapılan açıklamada Yaşlı Bakım Projesi kapsamında 20-50 yaş arasında 2 bayan 1 erkek eleman alınacağı belirtildi.6 Ağustos 2019 tarihine kadar müracaatların kabul edileceği başvurular için aranan şartlar şunlar; adayların 20 ile 50 yaş aralığında olması, İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, başvuruda bulunan adayın hanesinde aktif sigortalı çalışan kişi sayısının en fazla 1 kişi olması, erkek adaylar için en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması gerekiyor.  Başvurmak isteyen adayların 06 Ağustos 2019 tarihine kadar İkizdere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurması istendi.   

Rize İkizdere Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesine Yaşlı Bakım Projesi Kapsamında 2 bayan 1 erkek personel alımı yapılacağını duyurdu. 


Kaymakamlık SYDV tarafından yapılan açıklamada Yaşlı Bakım Projesi kapsamında 20-50 yaş arasında 2 bayan 1 erkek eleman alınacağı belirtildi.6 Ağustos 2019 tarihine kadar müracaatların kabul edileceği başvurular için aranan şartlar şunlar; adayların 20 ile 50 yaş aralığında olması, İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, başvuruda bulunan adayın hanesinde aktif sigortalı çalışan kişi sayısının en fazla 1 kişi olması, erkek adaylar için en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması gerekiyor. 


Başvurmak isteyen adayların 06 Ağustos 2019 tarihine kadar İkizdere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurması istendi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi