RİZE'YE VEDA ETTİ.

Rize 25.06.2020 - 23:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2447+ kez okundu.
 

RİZE'YE VEDA ETTİ.

2017 yılında Rize İkizdere Müftülüğü görevine atanan Müftü Hikmet Bektaş Sinop-Erfelek Müftülüğüne atandı.     Veda yemeğinde bir konuşma yapan İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı ‘’Müftümüz ilçedeki görevini doldurarak tayin oldu. Burada imamlık dışında başarılı hizmetler yapmıştır. Köy ve mahalle imamlarımızla sosyal anlamda bu virüs sırasında vefa gurubunda da ortaklaşa çalışmalar yapılmıştır ’dedi. Müftü Hikmet Bektaş yaptığı konuşmada ’ayrılışım görev bittiği anlamına gelmez. Biz her yerde görev yaparız. İkizdere’de önemli projeler gerçekleştirdik. Türkiye’nin her yerinde görev yaparız. İlçede görev süresince köylerden yaylalara sosyal anlamda işler yaptık. Yaylalarda İl Müftülüğümüz desteğiyle Kur-an ziyafetleri gerçekleştirdi. Koronavirüs süresince Kaymakamlığımız desteğiyle sosyal vefa gurubunda insanlarımızın hizmetine koştuk. Köy ve Mahallede yardıma muhtaç kaç kişi var İmamlarımız sayesinde bunların tespitlerini yaptık. Ramazan boyunca 300 kişiye yardımları evlerine kadar getirdik. İmamlarımızla 15 günde her evlere ziyarete dilmesini istedik. Şehit ailelerimizi ziyaretler ettik, gençlerle işbirliği yaptık. Cami cemaati olsun olmasın her insanımızın imamıyız projesinde etkili çalışmalar yaptık’dedi.      Öğretmenevinde yapılan veda yemeği sırasında Müftü Hikmet Bektaş’a Kaymakam Cafer Kaymakçı, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Müftü arkadaşları tarafımdan çeşitli hediyeler ve plaketler verildi. Veda yemeğine Kaymakam Cafer Kaymakçı, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Yusuf Karali İhtisas Merkezi Müdürü Seyit Badır, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu,İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Aksu, Ali Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu,İlçe Orman Tarım Müdürü Murat Kutluk, İlçe Müftüleri ve daire amirleri katıldı. Hikmet Bektaş’ın İkizdere’den ayrılmasıyla boşalan Müftülük görevine henüz atama yapılmadığı Kurs dönemi sonucu kazanan yeni Müftülerden atanacağı öğrenil di.

2017 yılında Rize İkizdere Müftülüğü görevine atanan Müftü Hikmet Bektaş Sinop-Erfelek Müftülüğüne atandı.

   
Veda yemeğinde bir konuşma yapan İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı ‘’Müftümüz ilçedeki görevini doldurarak tayin oldu. Burada imamlık dışında başarılı hizmetler yapmıştır. Köy ve mahalle imamlarımızla sosyal anlamda bu virüs sırasında vefa gurubunda da ortaklaşa çalışmalar yapılmıştır ’dedi. Müftü Hikmet Bektaş yaptığı konuşmada ’ayrılışım görev bittiği anlamına gelmez. Biz her yerde görev yaparız. İkizdere’de önemli projeler gerçekleştirdik. Türkiye’nin her yerinde görev yaparız. İlçede görev süresince köylerden yaylalara sosyal anlamda işler yaptık. Yaylalarda İl Müftülüğümüz desteğiyle Kur-an ziyafetleri gerçekleştirdi. Koronavirüs süresince Kaymakamlığımız desteğiyle sosyal vefa gurubunda insanlarımızın hizmetine koştuk. Köy ve Mahallede yardıma muhtaç kaç kişi var İmamlarımız sayesinde bunların tespitlerini yaptık. Ramazan boyunca 300 kişiye yardımları evlerine kadar getirdik. İmamlarımızla 15 günde her evlere ziyarete dilmesini istedik. Şehit ailelerimizi ziyaretler ettik, gençlerle işbirliği yaptık. Cami cemaati olsun olmasın her insanımızın imamıyız projesinde etkili çalışmalar yaptık’dedi.

    
Öğretmenevinde yapılan veda yemeği sırasında Müftü Hikmet Bektaş’a Kaymakam Cafer Kaymakçı, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Müftü arkadaşları tarafımdan çeşitli hediyeler ve plaketler verildi. Veda yemeğine Kaymakam Cafer Kaymakçı, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Yusuf Karali İhtisas Merkezi Müdürü Seyit Badır, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu,İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Aksu, Ali Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu,İlçe Orman Tarım Müdürü Murat Kutluk, İlçe Müftüleri ve daire amirleri katıldı. Hikmet Bektaş’ın İkizdere’den ayrılmasıyla boşalan Müftülük görevine henüz atama yapılmadığı Kurs dönemi sonucu kazanan yeni Müftülerden atanacağı öğrenil di.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi