RİZE'YE KAYMAKAM ATAMALARI VE BAKANLIKLARDA ÇOK SAYIDA ATAMA.

Türkiye 05.05.2020 - 11:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2504+ kez okundu.
 

RİZE'YE KAYMAKAM ATAMALARI VE BAKANLIKLARDA ÇOK SAYIDA ATAMA.

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi  Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan  atama kararına göre, kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren 97 kaymakam adayının  ataması gerçekleştirildi.   Buna göre, İkizdere Kaymakamlığına Van Valiliği Kaymakam Adayı Cafer Kaymakçı, Derepazarı Kaymakamlığına Niğde Valiliği Kaymakam Adayı Nurbaki Yalçın, İyidere Kaymakamlığına Ağrı Valiliği Kaymakam Adayı Murat Akyüz, Çamlıhemşin Kaymakamlığına ise Muğla Valiliği Kaymakam Adayı Ahmed Çelik atandı. Rize Valiliği Kaymakam adayı Selin Sarı ise Denizli ili Çal Kaymakamlığına atandı. Gençlik ve Spor Bakanlığında 10  İle asaleten İl Müdürü ataması yapılırken bir Bakanlıktada görevden alma ve atama kararı yayınlandı. Rizeli isim Feyzullah DERECİ'e Afyonkarahisar'a asaleten gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan isimlerden biri oldu ATAMA LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ  

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi  Gazete'de yayımlandı.


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan  atama kararına göre, kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren 97 kaymakam adayının  ataması gerçekleştirildi.

 

Buna göre, İkizdere Kaymakamlığına Van Valiliği Kaymakam Adayı Cafer Kaymakçı,

Derepazarı Kaymakamlığına Niğde Valiliği Kaymakam Adayı Nurbaki Yalçın,

İyidere Kaymakamlığına Ağrı Valiliği Kaymakam Adayı Murat Akyüz,

Çamlıhemşin Kaymakamlığına ise Muğla Valiliği Kaymakam Adayı Ahmed Çelik atandı.

Rize Valiliği Kaymakam adayı Selin Sarı ise Denizli ili Çal Kaymakamlığına atandı.


Gençlik ve Spor Bakanlığında 10  İle asaleten İl Müdürü ataması yapılırken bir Bakanlıktada görevden alma ve atama kararı yayınlandı.



Rizeli isim Feyzullah DERECİ'e Afyonkarahisar'a asaleten gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan isimlerden biri oldu


ATAMA LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi