RİZE'YE GELİRKEN YOLDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ.

Vefat 27.01.2020 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2636+ kez okundu.
 

RİZE'YE GELİRKEN YOLDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe vefat etti.. Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe İzmir/Ödemiş'den  Rize'ye yolculuk ederken Samsun ilinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi  Samsun-Ankara kara yolu yanında gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Bir tır parkında   yol kenarında bir kişinin yüz üstü yatar halde olduğunu gören vatandaşlar, olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. 112 acil servis ekipleri yaptıkları kontrolle söz konusu şahsın ölmüş olduğunu tespit etti. Polis yaptığı araştırma sonucu ölen kişinin Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe'nin babası 72 yaşındaki Selahattin Tepe (72) olduğunu tespit etti. Selahattin Tepe'nin İzmir'den arı kovanı malzemesi alıp kamyon ile Rize'ye dönmek için yola çıktığı,anlaşıldı  Tepe'nin cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. il Sağlık Müdürü TEPE'nin  babasının cenazesini almak için Samsun'a doğru yola çıktığı öğrenildi.  Merhum TEPE'nin Cenazesi   28 Ocak 2020  Salı Günü Öğle namazının ardından Rize Gündoğdu Merkez Camisi’de kılınacak cenaze namazından sonra Bozukkale Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe vefat etti..


Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin babası Selahattin Tepe İzmir/Ödemiş'den  Rize'ye yolculuk ederken Samsun ilinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi  Samsun-Ankara kara yolu yanında gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi.


Bir tır parkında   yol kenarında bir kişinin yüz üstü yatar halde olduğunu gören vatandaşlar, olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. 112 acil servis ekipleri yaptıkları kontrolle söz konusu şahsın ölmüş olduğunu tespit etti.


Polis yaptığı araştırma sonucu ölen kişinin Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe'nin babası 72 yaşındaki Selahattin Tepe (72) olduğunu tespit etti. Selahattin Tepe'nin İzmir'den arı kovanı malzemesi alıp kamyon ile Rize'ye dönmek için yola çıktığı,anlaşıldı 


Tepe'nin cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


il Sağlık Müdürü TEPE'nin  babasının cenazesini almak için Samsun'a doğru yola çıktığı öğrenildi. 


Merhum TEPE'nin Cenazesi   28 Ocak 2020  Salı Günü Öğle namazının ardından Rize Gündoğdu Merkez Camisi’de kılınacak cenaze namazından sonra Bozukkale Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi