RİZE'YE AĞUSTOSTA KAR YAĞDI

Rize 24.08.2020 - 07:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1939+ kez okundu.
 

RİZE'YE AĞUSTOSTA KAR YAĞDI

Ağustos ayında Rize’nin yüksek kesimdeki yaylalarına kar yağdı. Etkili olmayan kar hakkında şaşkınlıklarını saklayamayan ‘’vatandaşlar bu mevsimde kar yağmasını anlamak zor. ugün 23Ağustos ilk kez kar yağdığına şahit olduk.2640 metre yüksekteki Ovit Dağında ve Çağrankaya Yaylasında kar yağdı. Olumsuz yönde etkili olamayan 3 cm kalınlığında bir kar yağdı. Kar yağdı ilçede hava sıcaklığı soğudu Mevsim olarak bizleri çok şaşırttı. Ağustos ayında kar yağdığını hiç görmemiştik’ dediler.  

Ağustos ayında Rize’nin yüksek kesimdeki yaylalarına kar yağdı. Etkili olmayan kar hakkında şaşkınlıklarını saklayamayan ‘’vatandaşlar bu mevsimde kar yağmasını anlamak zor.


ugün 23Ağustos ilk kez kar yağdığına şahit olduk.2640 metre yüksekteki Ovit Dağında ve Çağrankaya Yaylasında kar yağdı. Olumsuz yönde etkili olamayan 3 cm kalınlığında bir kar yağdı. Kar yağdı ilçede hava sıcaklığı soğudu Mevsim olarak bizleri çok şaşırttı. Ağustos ayında kar yağdığını hiç görmemiştik’ dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi