RİZE'YE 5 YENİ SOSYAL TESİS

Rize 07.12.2019 - 16:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2093+ kez okundu.
 

RİZE'YE 5 YENİ SOSYAL TESİS

Başkan Metin, Müstakil Sohbetler Programının Konuğu oldu   MÜSİAD Rize Şubesinde MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Müstakil Sohbetler’ programına konuk olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin iş adamlarına çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler vererek görüş alışverişlerinde bulundu.   Başkan Rahmi Metin;  “Rize Belediye başkalık görevine geldiğimiz günden bugüne bütün mahallelerimizi teknik ekibimizle adım adım gezerek muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan taleplerini alarak mahallelerimizin bir raporunu hazırladık. Sorunları biliyor ve çözümü noktasında çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışma programını öncelik sırasına koyarak mahalle mahalle yürütmekteyiz. Her gün ekibimiz sahada asfalt, beton, duvar çalışması, yol çalışması gibi pek çok konuda çalışmaktadır. Bunun yanında tabi ekonomik olarak belediyemize kaynak getirecek ve tasarruf sağlayacak birçok konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sahille ilgili çalışmalarımızı başlattık yürüyüş ve bisiklet yolunda önemli bir aşama kat ettik, önümüzdeki aylarda da beş tane belediye sosyal tesisi kazandıracağız. Birçok yatırımlarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.   Yaklaşık üç saat süren toplantıda Başkan Metin, belediye çalışmaları, yapılması düşünülen yatırımlar, belediyenin ekonomik durumu, kurum işleyişi gibi konularda bilgiler verdi ve toplantıya katılan MÜSİAD üyesi iş adamlarının sorularını yanıtlayarak program sona erdi.

Başkan Metin, Müstakil Sohbetler Programının Konuğu oldu

 

MÜSİAD Rize Şubesinde MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Müstakil Sohbetler’ programına konuk olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin iş adamlarına çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler vererek görüş alışverişlerinde bulundu.

 

Başkan Rahmi Metin;  “Rize Belediye başkalık görevine geldiğimiz günden bugüne bütün mahallelerimizi teknik ekibimizle adım adım gezerek muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan taleplerini alarak mahallelerimizin bir raporunu hazırladık. Sorunları biliyor ve çözümü noktasında çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışma programını öncelik sırasına koyarak mahalle mahalle yürütmekteyiz. Her gün ekibimiz sahada asfalt, beton, duvar çalışması, yol çalışması gibi pek çok konuda çalışmaktadır. Bunun yanında tabi ekonomik olarak belediyemize kaynak getirecek ve tasarruf sağlayacak birçok konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sahille ilgili çalışmalarımızı başlattık yürüyüş ve bisiklet yolunda önemli bir aşama kat ettik, önümüzdeki aylarda da beş tane belediye sosyal tesisi kazandıracağız. Birçok yatırımlarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Yaklaşık üç saat süren toplantıda Başkan Metin, belediye çalışmaları, yapılması düşünülen yatırımlar, belediyenin ekonomik durumu, kurum işleyişi gibi konularda bilgiler verdi ve toplantıya katılan MÜSİAD üyesi iş adamlarının sorularını yanıtlayarak program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi