Rize ve Bölge İçin Çok Güzel Bir Haber

Rize 20.06.2019 - 20:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1659+ kez okundu.
 

Rize ve Bölge İçin Çok Güzel Bir Haber

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği arasında, iş birliği protokolü imzalandı.  İmzalan bu protokol neticesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Çaykur ile Merkez Birliği arasında, 1500 ton çay satışı gerçekleştirilmiş olacak. Ayrıca Karadeniz bölgesinde çay üreticilerinin gelirlerinin yükseltilmesi, meslek ve geçimleriyle ilgili ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin iş birliği sağlanmış olacak.  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nde düzenlenen törende, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Âlim, “ilk kez Tarım Kredi Kooperatifleriyle ortak çalışacağız, böylece bölge insanı ve üreticilerimize destek olmuş olacağız. Yine bu protokol içerisinde Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine 1500 ton çay satışı da imza altına alınmış oldu. Bu işbirliğinin ülkemize ve bölge adına hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.     Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz da “Çayın pazara açılmasında Çaykur ile yapılan iş birliğinin önemini vurgulayarak, hedeflerinin çay üreticilerinin sorunlarını minimize etmek olduğunu” söyledi.   Âlim ve Poyraz, daha sonra iş birliği protokolünü imzaladı.  

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği arasında, iş birliği protokolü imzalandı.  İmzalan bu protokol neticesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Çaykur ile Merkez Birliği arasında, 1500 ton çay satışı gerçekleştirilmiş olacak. Ayrıca Karadeniz bölgesinde çay üreticilerinin gelirlerinin yükseltilmesi, meslek ve geçimleriyle ilgili ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin iş birliği sağlanmış olacak.  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nde düzenlenen törende, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Âlim, “ilk kez Tarım Kredi Kooperatifleriyle ortak çalışacağız, böylece bölge insanı ve üreticilerimize destek olmuş olacağız. Yine bu protokol içerisinde Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine 1500 ton çay satışı da imza altına alınmış oldu. Bu işbirliğinin ülkemize ve bölge adına hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.  

 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz da “Çayın pazara açılmasında Çaykur ile yapılan iş birliğinin önemini vurgulayarak, hedeflerinin çay üreticilerinin sorunlarını minimize etmek olduğunu” söyledi.  


Âlim ve Poyraz, daha sonra iş birliği protokolünü imzaladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi