Rize Turizmine hizmet ediyoruz. Biraz daha anlayış bekliyoruz

Rize 01.07.2019 - 20:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2618+ kez okundu.
 

Rize Turizmine hizmet ediyoruz. Biraz daha anlayış bekliyoruz

Rize'de otel işletmecisinin park isyanı. Rize'de 2 yıldızlı Otel olarak Rize turiminde hizmet eden YALTA otal önünde bu akşam yaşanan sıkıntılar otel işletmecisi Şahin KEKİN'İ çileden çıkardı Rize'nin Tuırizm Bakanlığı belgeli otellerinden biri olarak Merkez Eski Müftülük binası yanında yeni Haliçi sokakta faaliyet gösteren otel YALTA'ya bu akşam saat 20.15 sıralarında bir tur otobüsü geldi. Yolcularını indiren otobus akşam saati olması sebebiyle sokakta trafiğin pek de yoğun olmadığı bir zaman diliminde olay yerine gelen polisin tur otobüsünü PARK yasağı sebebiyle otelin önünden kaldırması otel sahibi gibi otobüsle Rize'yi ziyaret eden misafirlerinde teokisini çekti. Otel işletmecisi Şahin Keskin  yaptığı açıklamada " Biz Rize turimine hizmet ediyoruz, gelen misafirlemiz takit edersinizki valizlerini  ellerinde taşımaları çok şık bir görüntü olmaz, kaldıkı bu saate burada trafik yoğunluğu yok. Yolcularımızın gözleri önünde otobüsün kaldırılması Rize turizmine fayda vermez. Buradan sayın valimize ve seyın İl Emniyet Müdürümüze seslenmek istiyorum. akşam saatlerinde Türkiye'nin değişik illerinden ilimize gelen ve otelimizde kalacak olan misfirlerimizi taşıyan otobüslerin akşam saatlerinde otelimizin önünde kalmasına müsaade edilmesini rica ediyorum. Bu sokakta otobüs giremez diye de bir tabela yok. Saat 20'den sonra gelen bo otobüslere polisimizin daha anlayışlı davranması en büyük dileğimdir. Bizler bu ilin turizmine hizmet ediyoruz. yetkililerden anlayış bekliyorum dedi.  

Rize'de otel işletmecisinin park isyanı.


Rize'de 2 yıldızlı Otel olarak Rize turiminde hizmet eden YALTA otal önünde bu akşam yaşanan sıkıntılar otel işletmecisi Şahin KEKİN'İ çileden çıkardı


Rize'nin Tuırizm Bakanlığı belgeli otellerinden biri olarak Merkez Eski Müftülük binası yanında yeni Haliçi sokakta faaliyet gösteren otel YALTA'ya bu akşam saat 20.15 sıralarında bir tur otobüsü geldi. Yolcularını indiren otobus akşam saati olması sebebiyle sokakta trafiğin pek de yoğun olmadığı bir zaman diliminde olay yerine gelen polisin tur otobüsünü PARK yasağı sebebiyle otelin önünden kaldırması otel sahibi gibi otobüsle Rize'yi ziyaret eden misafirlerinde teokisini çekti.


Otel işletmecisi Şahin Keskin  yaptığı açıklamada " Biz Rize turimine hizmet ediyoruz, gelen misafirlemiz takit edersinizki valizlerini  ellerinde taşımaları çok şık bir görüntü olmaz, kaldıkı bu saate burada trafik yoğunluğu yok. Yolcularımızın gözleri önünde otobüsün kaldırılması Rize turizmine fayda vermez. Buradan sayın valimize ve seyın İl Emniyet Müdürümüze seslenmek istiyorum. akşam saatlerinde Türkiye'nin değişik illerinden ilimize gelen ve otelimizde kalacak olan misfirlerimizi taşıyan otobüslerin akşam saatlerinde otelimizin önünde kalmasına müsaade edilmesini rica ediyorum. Bu sokakta otobüs giremez diye de bir tabela yok. Saat 20'den sonra gelen bo otobüslere polisimizin daha anlayışlı davranması en büyük dileğimdir. Bizler bu ilin turizmine hizmet ediyoruz. yetkililerden anlayış bekliyorum dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi