Rize TÜFAD'dan Artvin'de Antrenörlük Kursu

Spor 25.04.2019 - 15:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1731+ kez okundu.
 

Rize TÜFAD'dan Artvin'de Antrenörlük Kursu

15-25 NİSAN 2019 TFF GRASROOTS C ANTRENÖR KURSU ARTVİN'DE TAMAMLANDI   TFF-TÜFAD  İşbirliğinde Artvin ilinde açılan Antrenör Kursu tamamlandı.    TÜFAD Rize Şubesi tarafından açılan ve Artvin ASKF nin de katkı ve destek verdiği kursta TFF Eğitmenleri Dr.Atilla YÜCE , Murat KAYA ve İbrahim Okutan görev yaptı.   30 Kursiyerin eğitim aldığı kurs için bir açıklama yapan TÜFAD Rize Şube Başkanı Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Bilal KARAFAZLIOĞLU Öncelikle bu kursun Artvin'de açılmasına karar veren TFF Eğitim Müdürlüğüne , TÜFAD Genel Başkanı Sayın İsmail DİLBER ve Yönetimine  , Kurs paydaşımız Artvin ASKF Başkanı Sayın Sadettin DAĞ'a , Katkı ve Destek veren Artvin Valisi Sayın YILMAZ DORUK ve Artvin Belediye Başkanı Sayın Demirhan ELÇİN e teşekkür eder etti.   Kursun birlik beraberlik içinde sağlıklı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere de teşekkür etti.    Artvin ilinde ilk kez düzenlenen antrenör kursu Artvin spor camiasında da  taktirle karşılandı.
15-25 NİSAN 2019 TFF GRASROOTS C ANTRENÖR KURSU ARTVİN'DE TAMAMLANDI
 
TFF-TÜFAD  İşbirliğinde Artvin ilinde açılan Antrenör Kursu tamamlandı. 
 
TÜFAD Rize Şubesi tarafından açılan ve Artvin ASKF nin de katkı ve destek verdiği kursta TFF Eğitmenleri Dr.Atilla YÜCE , Murat KAYA ve İbrahim Okutan görev yaptı.
 
30 Kursiyerin eğitim aldığı kurs için bir açıklama yapan TÜFAD Rize Şube Başkanı Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Bilal KARAFAZLIOĞLU Öncelikle bu kursun Artvin'de açılmasına karar veren TFF Eğitim Müdürlüğüne , TÜFAD Genel Başkanı Sayın İsmail DİLBER ve Yönetimine  , Kurs paydaşımız Artvin ASKF Başkanı Sayın Sadettin DAĞ'a , Katkı ve Destek veren Artvin Valisi Sayın YILMAZ DORUK ve Artvin Belediye Başkanı Sayın Demirhan ELÇİN e teşekkür eder etti.
 
Kursun birlik beraberlik içinde sağlıklı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere de teşekkür etti. 
 
Artvin ilinde ilk kez düzenlenen antrenör kursu Artvin spor camiasında da  taktirle karşılandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi