Rize TOBB Fen lisesi IV. Ulusal Bilim Kampında İlimizi Temsil ediyor.

Eğitim 13.02.2020 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2663+ kez okundu.
 

Rize TOBB Fen lisesi IV. Ulusal Bilim Kampında İlimizi Temsil ediyor.

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek ve onları bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliğinde, Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği, Meram Fen Lisesi Koordinatörlüğünde 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Ulusal Bilim Kampı'nın açılış programı, 11 Şubat 2020 tarihinde Konya Dedeman Otel'de yapıldı.            Dördüncü Ulusal Fen Lisesi Bilim Kampında İlimizi Temsil eden Rize TOBB Fen Lisesi Biyoloji öğretmeni Fatma MERTAYAK, öğrencilerimiz Gamze İpek YILMAZ ve Mervegül YILDIRIM Yenilikçi Gıda İşletme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi alanında gerçekleştirilen çalışmalara katıldı. Okul müdürü Tekin IŞIK ,  Rize TOBB Fen lisesinde uyguladıkları projelerle ilgili sunum yaparak Bakanlığımız ve Ülkemizin değişik bölgelerinden katılan yöneticilerimizle paylaştı.           4. Ulusal Bilim Kampında verilen eğitim sonrasında öğrencilerin hazırlayacağı projeler "Bilim Kampı Değerlendirme Kurulu" tarafından değerlendirilerek her konu başlığında dereceye giren okullar ödül ve sergi törenine davet edilecektir. 01-03 Haziran 2020 tarihinde Selçuklu Kongre Merkezinde ilk üçe giren projeler sergilenecek olup 03 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek olan törende toplam 50.000 TL ödül dağıtılacaktır.      

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek ve onları bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliğinde, Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği, Meram Fen Lisesi Koordinatörlüğünde 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Ulusal Bilim Kampı'nın açılış programı, 11 Şubat 2020 tarihinde Konya Dedeman Otel'de yapıldı.

          
Dördüncü Ulusal Fen Lisesi Bilim Kampında İlimizi Temsil eden Rize TOBB Fen Lisesi Biyoloji öğretmeni Fatma MERTAYAK, öğrencilerimiz Gamze İpek YILMAZ ve Mervegül YILDIRIM Yenilikçi Gıda İşletme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi alanında gerçekleştirilen çalışmalara katıldı. Okul müdürü Tekin IŞIK ,  Rize TOBB Fen lisesinde uyguladıkları projelerle ilgili sunum yaparak Bakanlığımız ve Ülkemizin değişik bölgelerinden katılan yöneticilerimizle paylaştı.

         
4. Ulusal Bilim Kampında verilen eğitim sonrasında öğrencilerin hazırlayacağı projeler "Bilim Kampı Değerlendirme Kurulu" tarafından değerlendirilerek her konu başlığında dereceye giren okullar ödül ve sergi törenine davet edilecektir. 01-03 Haziran 2020 tarihinde Selçuklu Kongre Merkezinde ilk üçe giren projeler sergilenecek olup 03 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek olan törende toplam 50.000 TL ödül dağıtılacaktır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi