Rize Tıp öğrencileri vatandaslarla iç içe

Sağlık 15.11.2019 - 14:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3078+ kez okundu.
 

Rize Tıp öğrencileri vatandaslarla iç içe

Rize Recep Tayip Erdoğan Üniversitesinin Tip Fakultesi öğrencilerinin Rize Merkez Sahil cami önunde Cuma namazından sonra vatandaşlara prostat kanseri hakkında farkındalık yaratmak için brosür dagitarak l prostatın baslama evreleri hangi yas kategorisindeki erkeklerin risk altinda olduklari ve yilda kac kez Doktor gözetiminde tetkikler yapilmasi gerektigini aydınlatmaları Üniversitemizle  halkın  bire bir kaynaşması vatandaşı bir hayli memnun etti.         Belki bazılari tarafindan küçük önemsiz algılanacak bu bilgilendirme ordaki vatandaşlarla öğrencilerin konuşmaları vatandaşların beyaz önlük giymiş kızlı erkekli öğrencileri görüp çare aramaları öğrencilerin bıkmadan usanmadan her soruya cevap vermeleri orda bulunan herkesi memnun etti .     Tebrikrler tip öğrencileri... Teşekkürler Dekan bey ... Teşekkürler Rektör bey 
Rize Recep Tayip Erdoğan Üniversitesinin Tip Fakultesi öğrencilerinin Rize Merkez Sahil cami önunde Cuma namazından sonra vatandaşlara prostat kanseri hakkında farkındalık yaratmak için brosür dagitarak l prostatın baslama evreleri hangi yas kategorisindeki erkeklerin risk altinda olduklari ve yilda kac kez Doktor gözetiminde tetkikler yapilmasi gerektigini aydınlatmaları Üniversitemizle  halkın  bire bir kaynaşması vatandaşı bir hayli memnun etti.
       

Belki bazılari tarafindan küçük önemsiz algılanacak bu bilgilendirme ordaki vatandaşlarla öğrencilerin konuşmaları vatandaşların beyaz önlük giymiş kızlı erkekli öğrencileri görüp çare aramaları öğrencilerin bıkmadan usanmadan her soruya cevap vermeleri orda bulunan herkesi memnun etti .
 
 
Tebrikrler tip öğrencileri... Teşekkürler Dekan bey ... Teşekkürler Rektör bey 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi