RİZE SİYASETİNİN RENKLİ BİR SİMASI DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Vefat 21.02.2020 - 09:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2941+ kez okundu.
 

RİZE SİYASETİNİN RENKLİ BİR SİMASI DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Rize'nin eski siyasetçi, esnaf ve sosyal hayatının renkli simalarından, İnşaat Yüksek Mühendisi Niyazi Kaptan' geçirdiği  kalp krizi sonucu  hayatını kaybetti  CHP, SHP, DSP ve son olarak yine CHP'de Rize Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan Kaptan,'ın  Cenazesi, 21 Şubat 2020 Cuma günü Rize merkez Sahil Camiinde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Rize'nin eski siyasetçi, esnaf ve sosyal hayatının renkli simalarından, İnşaat Yüksek Mühendisi Niyazi Kaptan' geçirdiği  kalp krizi sonucu  hayatını kaybetti 


CHP, SHP, DSP ve son olarak yine CHP'de Rize Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan Kaptan,'ın  Cenazesi, 21 Şubat 2020 Cuma günü Rize merkez Sahil Camiinde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi