Rize siyaset ve İş Dünyasının en renkli isimlerinden biriydi.

Vefat 10.08.2019 - 12:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1649+ kez okundu.
 

Rize siyaset ve İş Dünyasının en renkli isimlerinden biriydi.

Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Rize siyaset ve iş dünyanının tanınmış isimlerinden  Mustafa Güngör  (Kültür Mustafa) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti   Rizeli tekinik direktör Taşkın GÜNGÖR'ünde apabeyi olan merhumun  Cenazesi 11 Ağustos 2019 Pazar günü, ikindi namazını müteakip Kalkandere İlçesi merkz camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah rahmet GÜNGÖR AİLESİNE başsağlığı ve sabır diliyoruz

Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Rize siyaset ve iş dünyanının tanınmış isimlerinden  Mustafa Güngör  (Kültür Mustafa) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

 

Rizeli tekinik direktör Taşkın GÜNGÖR'ünde apabeyi olan merhumun  Cenazesi 11 Ağustos 2019 Pazar günü, ikindi namazını müteakip Kalkandere İlçesi merkz camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.


Merhuma Allah rahmet GÜNGÖR AİLESİNE başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi