RİZE ŞEHİR HASTANESİ İÇİN EN UYGUN YER ORASI

Sağlık 12.01.2020 - 11:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1703+ kez okundu.
 

RİZE ŞEHİR HASTANESİ İÇİN EN UYGUN YER ORASI

Sağlık Bakanlığı tarafından Rize’de yapılması planlanan Şehir Hastanesi için en uygun yerin Düzköy olduğunu söyleyen Pehlivantaşı Mahallesi Muhtarı Harun Feyiz ’Hastane yapımı için her konuda destek vererek yardımcı olacağız’ dedi.          Hastaneyi Düzköy’de yaptırmak için her türlü desteği vereceklerini söyleyen Muhtar Harun Feyiz yaptığı açıklamada şunları söyledi’ Sağlık Bakanlığı Rize'de yapılması planlanan Şehir Hastanesi için yer arıyor. Bazı haberlerde deniz doldurularak hastane yapılsın deniliyor. Şunu herkes bilsin ki Deniz üzerinde yapılması istenen hastane için son sözü söyleyecek olan Cumhurbaşkanı okey dememiştir. Cumhurbaşkanımız Rizeli bir partili Avukata Rize’de denizden başka yer arayın diyerek iç kısımlarda en uygun yer olan DÜZKÖY’ü biz öneriyoruz. Deniz ile şehrin irtibatı kesilmesin. Sahilimiz bitmesin. Gelecek nesillerin denize de ihtiyacı var. Deniz doldurarak hastane yapılmasını isteyenler para ile işi olanlardır. Dolgu işinde çok büyük paralar var. Hafriyat işi yapanlar ebetteki daha çok kazanmak için hastanenin merkezde yani denizde yapılmasını ister.  Halk için Rize için konuşalım Rize’yi nasıl açarız diye konuşalım dar alanda sıkışıp kalmayalım. Biz sadece PEHLİVANTAŞI DÜZKÖY BÖLGESİ OLARAK siyasetin karışmadığı adil bir karar verilmesini istiyoruz.4 Duble yolun birleştiği noktada 200 dönüm arazide Şehir Hastanesi olmaz, oluşacak trafiğin yükünü kaldıramaz.                            Merkezdeki binalar tehlikede         Merkezde öncelikle Belediye Bloklarında deniz suyu dolayısıyla binaların temellerinde korozyon olduğu gerekçesiyle yıkımlar düşünülüyor. Peki, o binalar 30-40 yıllık, şimdi yıkılıp yenileneceği söyleniyor. Eğer denizde Hastane yapılırsa 30-40 sene sonra onu da mı yıkıp yeniden yapacağız. Yazıktır günahtır devletimizin bu kadar bedava parası yok. Deniz  doldurularak   Hastane   kompleksi  yapılmamalı   ’dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Rize’de yapılması planlanan Şehir Hastanesi için en uygun yerin Düzköy olduğunu söyleyen Pehlivantaşı Mahallesi Muhtarı Harun Feyiz ’Hastane yapımı için her konuda destek vererek yardımcı olacağız’ dedi. 

       
Hastaneyi Düzköy’de yaptırmak için her türlü desteği vereceklerini söyleyen Muhtar Harun Feyiz yaptığı açıklamada şunları söyledi’ Sağlık Bakanlığı Rize'de yapılması planlanan Şehir Hastanesi için yer arıyor. Bazı haberlerde deniz doldurularak hastane yapılsın deniliyor. Şunu herkes bilsin ki Deniz üzerinde yapılması istenen hastane için son sözü söyleyecek olan Cumhurbaşkanı okey dememiştir. Cumhurbaşkanımız Rizeli bir partili Avukata Rize’de denizden başka yer arayın diyerek iç kısımlarda en uygun yer olan DÜZKÖY’ü biz öneriyoruz. Deniz ile şehrin irtibatı kesilmesin. Sahilimiz bitmesin. Gelecek nesillerin denize de ihtiyacı var. Deniz doldurarak hastane yapılmasını isteyenler para ile işi olanlardır. Dolgu işinde çok büyük paralar var. Hafriyat işi yapanlar ebetteki daha çok kazanmak için hastanenin merkezde yani denizde yapılmasını ister.  Halk için Rize için konuşalım Rize’yi nasıl açarız diye konuşalım dar alanda sıkışıp kalmayalım. Biz sadece PEHLİVANTAŞI DÜZKÖY BÖLGESİ OLARAK siyasetin karışmadığı adil bir karar verilmesini istiyoruz.4 Duble yolun birleştiği noktada 200 dönüm arazide Şehir Hastanesi olmaz, oluşacak trafiğin yükünü kaldıramaz. 

                         
Merkezdeki binalar tehlikede  

     
Merkezde öncelikle Belediye Bloklarında deniz suyu dolayısıyla binaların temellerinde korozyon olduğu gerekçesiyle yıkımlar düşünülüyor. Peki, o binalar 30-40 yıllık, şimdi yıkılıp yenileneceği söyleniyor. Eğer denizde Hastane yapılırsa 30-40 sene sonra onu da mı yıkıp yeniden yapacağız. Yazıktır günahtır devletimizin bu kadar bedava parası yok. Deniz  doldurularak   Hastane   kompleksi  yapılmamalı   ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi