Rize Şampiyonu oldular. BAL İçin Dev Final

Spor 20.04.2019 - 18:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2316+ kez okundu.
 

Rize Şampiyonu oldular. BAL İçin Dev Final

Rize birinci Amatör Küme  Play-off  final maçında Salarhaspor, Derepazarı ilçe Stadı'nda ilk yarısı 1-1 biten maçta rakibi Çamlıhemşin Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek Rize Şampiyonu oldu. Salarhasporu 2.dakikada Berat kafayla  1-0 öne geçti.  .40. dakikada Aykut  Çamlıhemşin Belediyesporun  berbaerlik  golünü attı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. ikinci yarıda  68. dakikada Ersin  Salarhasporu tekrar 2-1 öne geçirdi . Maçta başka gol olmayınca Salarhaspor Çamlıhemşin belediyesporu 2-1 mağlup ederek  Play Off maçları sonunda Rize Şampiyonu oldu. 5 Mayıs 2019 Pazar günü Rize / Derepazar İlçes stadında BAL liginde mücadele edebilmek için Rize'nin BAL ligindeki ekiplerinden  Kendirlisporla baraj maçına çıkacak olan Salarhasporun en büyük amacı gelecek sezon Çayelisporla birlikte BAL liginde Rize'yi temsil edebilmek.

Rize birinci Amatör Küme  Play-off  final maçında Salarhaspor, Derepazarı ilçe Stadı'nda ilk yarısı 1-1 biten maçta rakibi Çamlıhemşin Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek Rize Şampiyonu oldu.


Salarhasporu 2.dakikada Berat kafayla  1-0 öne geçti.  .40. dakikada Aykut  Çamlıhemşin Belediyesporun  berbaerlik  golünü attı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.


ikinci yarıda  68. dakikada Ersin  Salarhasporu tekrar 2-1 öne geçirdi .


Maçta başka gol olmayınca Salarhaspor Çamlıhemşin belediyesporu 2-1 mağlup ederek  Play Off maçları sonunda Rize Şampiyonu oldu.


5 Mayıs 2019 Pazar günü Rize / Derepazar İlçes stadında BAL liginde mücadele edebilmek için Rize'nin BAL ligindeki ekiplerinden  Kendirlisporla baraj maçına çıkacak olan Salarhasporun en büyük amacı gelecek sezon Çayelisporla birlikte BAL liginde Rize'yi temsil edebilmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi