RİZE SABRİ ÖZEL'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 100 PİZZA....

Rize 03.04.2020 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3238+ kez okundu.
 

RİZE SABRİ ÖZEL'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 100 PİZZA....

Rize' de uzun yıllar ticaretle iştigal eden iş adamı Resul Çolak' ın oğlu Sabri Özel işletmecisi Fatih Çolak ve  Domino's işletmecisi Murat Yılmaz; Rize de ki Hastanelerde çalışanlar için kolları sıvadı.   Koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan ve hastanelerde hastalar için teyakkuz halinde çalışan, nöbet tutan sağlık çalışanlarına moral amacıyla şimdilik 100 pizza ikram ettiler. Fatih Çolak yaptığı açıklamada " Cidden çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Gözle görülmeyen bir virüs hayatımızı al aşağı etti. Ancak bunun üstesinden millet olarak önce Allah' ın izniyle, sonra da sağlıkçılarımızın üstün gayretleriyle geleceğiz ve başaracağız. Burada bizim amacımız, vefakar ve cefakarca gecesini gündüzüne katarak ve de hayatlarını tehlikeye atarak mücadele veren sağlık çalışanlarımıza maddi değil; manevi olarak yanlarında olmamızdır. Bu kararı değerli kardeşim Murat Yılmazla birlikte aldık. Çok da iyi oldu. İnşallah 53 iş adamımızla bu kampanya farklı alanlarda devam eder" Dedi.
Rize' de uzun yıllar ticaretle iştigal eden iş adamı Resul Çolak' ın oğlu Sabri Özel işletmecisi Fatih Çolak ve  Domino's işletmecisi Murat Yılmaz; Rize de ki Hastanelerde çalışanlar için kolları sıvadı.
 
Koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan ve hastanelerde hastalar için teyakkuz halinde çalışan, nöbet tutan sağlık çalışanlarına moral amacıyla şimdilik 100 pizza ikram ettiler.

Fatih Çolak yaptığı açıklamada " Cidden çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Gözle görülmeyen bir virüs hayatımızı al aşağı etti. Ancak bunun üstesinden millet olarak önce Allah' ın izniyle, sonra da sağlıkçılarımızın üstün gayretleriyle geleceğiz ve başaracağız. Burada bizim amacımız, vefakar ve cefakarca gecesini gündüzüne katarak ve de hayatlarını tehlikeye atarak mücadele veren sağlık çalışanlarımıza maddi değil; manevi olarak yanlarında olmamızdır. Bu kararı değerli kardeşim Murat Yılmazla birlikte aldık. Çok da iyi oldu. İnşallah 53 iş adamımızla bu kampanya farklı alanlarda devam eder" Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi