Rize POMEM 551 Mezun verdi.

Eğitim 07.08.2019 - 16:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2992+ kez okundu.
 

Rize POMEM 551 Mezun verdi.

Rize Kalkandere Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM)23.dönem memurluğa ilk adımını atacak 551 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlenerek kura çekimi yapıldı.  Törene, geçen yıl makamında uğradığı menfur saldırıda Şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Törende günün anlam ve önemini anlatan ilk konuşmayı Kalkandere POMEM Müdürü Murat Selvi ve Rize Valisi Kemal Çeber başarılı ve zorlu bir eğitimin ardından551 meslektaşın bugün yemin ederek mesleğe adım atacağını belirterek’ okulumuzun amacı öğrencilerimizin Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına demokrasi ve hukukun üstünlüğüne saygılı her şartta görev yapmaya hazır vatan ve millet sevgisiyle dolu, doğru ve dürüstlükten ödün vermeyen ve adil davranan meslektaşlarımızı yetiştirmektir ’dediler. Konuşmaların ardından 23.dönem birincisi Uğur Karatilki mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren ilk 10 öğrenciye plaket ve çeşitli hediyeler verildi.  Yemin törenine Vali Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, Rize C.Başsavcı Vekili Adem Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve yurdun değişik yerlerinden Kalkandere’ye gelen öğrenci aileleri katıldı. 

Rize Kalkandere Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM)23.dönem memurluğa ilk adımını atacak 551 polis adayı için mezuniyet töreni düzenlenerek kura çekimi yapıldı. 


Törene, geçen yıl makamında uğradığı menfur saldırıda Şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Törende günün anlam ve önemini anlatan ilk konuşmayı Kalkandere POMEM Müdürü Murat Selvi ve Rize Valisi Kemal Çeber başarılı ve zorlu bir eğitimin ardından551 meslektaşın bugün yemin ederek mesleğe adım atacağını belirterek’ okulumuzun amacı öğrencilerimizin Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, insan haklarına demokrasi ve hukukun üstünlüğüne saygılı her şartta görev yapmaya hazır vatan ve millet sevgisiyle dolu, doğru ve dürüstlükten ödün vermeyen ve adil davranan meslektaşlarımızı yetiştirmektir ’dediler. Konuşmaların ardından 23.dönem birincisi Uğur Karatilki mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren ilk 10 öğrenciye plaket ve çeşitli hediyeler verildi. 


Yemin törenine Vali Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, Rize C.Başsavcı Vekili Adem Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve yurdun değişik yerlerinden Kalkandere’ye gelen öğrenci aileleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi