RİZE POLİSİ GECEYARISI KAÇAN KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİNİ ARADI

Sağlık 29.03.2020 - 11:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2267+ kez okundu.
 

RİZE POLİSİ GECEYARISI KAÇAN KORONAVİRÜS ŞÜPHELİSİNİ ARADI

Rize’de solunum şikayeti nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştıma Hastanesine baş vuran M. K. (47) İsimli bir vatandaşa sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edildi. Korona virüs şüphesiyle teste tabi tutulan M.K. hastanede durmak istemeyince test sonucu çıkmadan saat 21:45 sularında hastaneden kaçtı. M.K.’nın test sonuçları çıkmadan kaçtığını gören sağlık çalışanları hemen Polis ve jandarma ekiplerine haber verdi.. 2 buçuk saatlik arama sonucunda şahıs saat 00.20 sularında Salarha bölgesinde yakalanarak yeniden Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek gözetim altına alındı.

Rize’de solunum şikayeti nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştıma Hastanesine baş vuran M. K. (47) İsimli bir vatandaşa sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edildi.


Korona virüs şüphesiyle teste tabi tutulan M.K. hastanede durmak istemeyince test sonucu çıkmadan saat 21:45 sularında hastaneden kaçtı.


M.K.’nın test sonuçları çıkmadan kaçtığını gören sağlık çalışanları hemen Polis ve jandarma ekiplerine haber verdi..


2 buçuk saatlik arama sonucunda şahıs saat 00.20 sularında Salarha bölgesinde yakalanarak yeniden Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek gözetim altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi