RİZE PAZASPOR 'DAN İNANILMAZ GERİ DÖNÜŞ

Spor 01.12.2019 - 15:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2563+ kez okundu.
 

RİZE PAZASPOR 'DAN İNANILMAZ GERİ DÖNÜŞ

Rize Pazarspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı, adeta 6 puan değerindeki maçta en yakın rakibi Diyarbekir ile karşılaştı. Konuk ekip ilk yarının son dakikasında Tolunay ile 1-0 öne geçti ve devre bu skorla kapandı. Pazarspor ikinci yarının başında, 50. dakikada beraberlik golünü Oğuzhan ile buldu ve skor 1-1 oldu Diyarbekirspor 57. dakikada Vedat'ın golüyle yeniden öne geçti. 74.  dakikada Mücahit, Pazarspor'a beraberlik getiren golü kaydetti ve skor bir kez daha eşitlendi: 2-2 82. dakikada Mücahit bu kez kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak Pazarspor'u 3-2 öne geçirdi ve maç da bu skorla tamamlandı.  

Rize Pazarspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı, adeta 6 puan değerindeki maçta en yakın rakibi Diyarbekir ile karşılaştı.


Konuk ekip ilk yarının son dakikasında Tolunay ile 1-0 öne geçti ve devre bu skorla kapandı.


Pazarspor ikinci yarının başında, 50. dakikada beraberlik golünü Oğuzhan ile buldu ve skor 1-1 oldu


Diyarbekirspor 57. dakikada Vedat'ın golüyle yeniden öne geçti.


74.  dakikada Mücahit, Pazarspor'a beraberlik getiren golü kaydetti ve skor bir kez daha eşitlendi: 2-2


82. dakikada Mücahit bu kez kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak Pazarspor'u 3-2 öne geçirdi ve maç da bu skorla tamamlandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi