RİZE'NİN YÜZAKI OKUL YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Eğitim 26.07.2020 - 20:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2666+ kez okundu.
 

RİZE'NİN YÜZAKI OKUL YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Rize'nin tek sınavla öğrenci kabul eden Anadolu lisesi olan, aynı zamanda proje lisesi statüsüne sahip Fatih Anadolu lisesi bu yıl ilk kez merkezi sınavla öğrenci alacaktır. Fen liseleri ile yarışması beklenen Fatih Anadolu Lisesi'nde öğrenciler  Türkçe Matematik Fen Sözel ve Yabancı dil eğitimi alma imkânına sahip olacaklardır aynı zamanda erkek yatılı pansiyonu bulunan okulumuz il dışından gelen erkek öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını da karşılayabilmektedir.   Okulumuz ilimizdeki tek sınavlı Anadolu Lisesi olup 2020-2021 Eğtim-Öğretim yılından itibaren öğrenci alacağından tercih kılavuzunda okulumuza ait taban ve tavan puanı bilgisi mevcut değildir. Daha önce Anadolu Öğretmen Lisesi olan okulumuz başarılı bir akademik geçmişi olup, tecrübeli öğretmen ve idareci kadrosuna sahiptir. Öğretmen eksiğimiz bulunmamaktadır.  Okul olarak amacımız her yönüyle kaliteli yetiştirdiğimiz bireylerle geleceğe imzasını atan bir okul olmaktır. Çalışan ve öğrencilerimizle; değerlerimizi yaşatarak, değişen dünyaya ayak uyduran, milletimizin bir ferdi olmaktan gurur duyan, toplumsal duyarlılığı gelişmiş, paylaşımcı ve özgüvenli bireyler olarak ulusal ve evrensel düzeyde donanımlı bireyler yetiştirmektir.  

Rize'nin tek sınavla öğrenci kabul eden Anadolu lisesi olan, aynı zamanda proje lisesi statüsüne sahip Fatih Anadolu lisesi bu yıl ilk kez merkezi sınavla öğrenci alacaktır. Fen liseleri ile yarışması beklenen Fatih Anadolu Lisesi'nde öğrenciler  Türkçe Matematik Fen Sözel ve Yabancı dil eğitimi alma imkânına sahip olacaklardır aynı zamanda erkek yatılı pansiyonu bulunan okulumuz il dışından gelen erkek öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını da karşılayabilmektedir.

 

Okulumuz ilimizdeki tek sınavlı Anadolu Lisesi olup 2020-2021 Eğtim-Öğretim yılından itibaren öğrenci alacağından tercih kılavuzunda okulumuza ait taban ve tavan puanı bilgisi mevcut değildir. Daha önce Anadolu Öğretmen Lisesi olan okulumuz başarılı bir akademik geçmişi olup, tecrübeli öğretmen ve idareci kadrosuna sahiptir. Öğretmen eksiğimiz bulunmamaktadır. 


Okul olarak amacımız her yönüyle kaliteli yetiştirdiğimiz bireylerle geleceğe imzasını atan bir okul olmaktır. Çalışan ve öğrencilerimizle; değerlerimizi yaşatarak, değişen dünyaya ayak uyduran, milletimizin bir ferdi olmaktan gurur duyan, toplumsal duyarlılığı gelişmiş, paylaşımcı ve özgüvenli bireyler olarak ulusal ve evrensel düzeyde donanımlı bireyler yetiştirmektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi