RİZE'NİN YENİ İL BAŞKANI OLDU

Siyaset 12.03.2020 - 14:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1522+ kez okundu.
 

RİZE'NİN YENİ İL BAŞKANI OLDU

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şeyda Oral oldu    CHP`de devam eden kongre sürecinde CHP İl Kadın Kolları Kongresi de yapıldı. İl binasında yapılan kongrede eski başkan Fazilet Türüt’ ün aday olmadığı seçime tek liste ile gidildi. Yapılan seçimde Şeyda Oral CHP Rize İl Kadın Kolu başkanı oldu  Yapılan seçimde CHP Rize İl Kadın Kolları başkanlığına seçilen Şeyda Oral yaptığı konuşmada, Partinin başarısı için tüm gayreti ve özverisi ile çalışacağını ve kadın kollarının yerel siyasette en önemli değer olacağını dile getirdi.  Oral konuşmasında, “Demokrasiye olan inancım ve ülkemizdeki eğitim, adalet, ekonomik, sağlık ve özgürlükler anlamında yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, diline, hassasiyetine inancımdan dolayı partimizin ilkelerinden asla taviz vermeden, inancımız doğrultusunda ben ve yönetimimdeki arkadaşlarımızla hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi  Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl başkanı Saltuk Deniz "örgütümüzün geleceğinden yenilenmiş bir seçim çalışması projesinden bahsederken örgütün her bireyinin birlikte hareket etmesi gerektiğinden kadın kolları gençlik kolları ayrımı olmaksınız her bireyin yönetim kurulu üyesi edasıyla çalışması başarının anahtarı olacak." dedi.  Yapılan kongrede Başkanlığa ŞEYDA Oral seçilirken yönetim Kuruluna, Şennur Dağhan, Hanife Akar, Emine Saral, Hamdiye Bekiroğlu, Neriman Yıldız, Sabire Kalafat, Gülseren Albayrak, Nürşen Gökbaşı Evgan, Neşe bıyık, Elmas Özgürbüz, Neşe Karaca, Ayşe Divan, Neziha Yıldırım, Fatoş Varlı, Nuray Kara seçildi  Program sonunda Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat üyeleri yapmış oldukları el emeği ürünler eşliğinde keyifli sohbet gerçekleştirdi.    

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şeyda Oral oldu 

 

CHP`de devam eden kongre sürecinde CHP İl Kadın Kolları Kongresi de yapıldı. İl binasında yapılan kongrede eski başkan Fazilet Türüt’ ün aday olmadığı seçime tek liste ile gidildi. Yapılan seçimde Şeyda Oral CHP Rize İl Kadın Kolu başkanı oldu 


Yapılan seçimde CHP Rize İl Kadın Kolları başkanlığına seçilen Şeyda Oral yaptığı konuşmada, Partinin başarısı için tüm gayreti ve özverisi ile çalışacağını ve kadın kollarının yerel siyasette en önemli değer olacağını dile getirdi. 


Oral konuşmasında, “Demokrasiye olan inancım ve ülkemizdeki eğitim, adalet, ekonomik, sağlık ve özgürlükler anlamında yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, diline, hassasiyetine inancımdan dolayı partimizin ilkelerinden asla taviz vermeden, inancımız doğrultusunda ben ve yönetimimdeki arkadaşlarımızla hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi 


Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl başkanı Saltuk Deniz "örgütümüzün geleceğinden yenilenmiş bir seçim çalışması projesinden bahsederken örgütün her bireyinin birlikte hareket etmesi gerektiğinden kadın kolları gençlik kolları ayrımı olmaksınız her bireyin yönetim kurulu üyesi edasıyla çalışması başarının anahtarı olacak." dedi. 


Yapılan kongrede Başkanlığa ŞEYDA Oral seçilirken yönetim Kuruluna, Şennur Dağhan, Hanife Akar, Emine Saral, Hamdiye Bekiroğlu, Neriman Yıldız, Sabire Kalafat, Gülseren Albayrak, Nürşen Gökbaşı Evgan, Neşe bıyık, Elmas Özgürbüz, Neşe Karaca, Ayşe Divan, Neziha Yıldırım, Fatoş Varlı, Nuray Kara seçildi 


Program sonunda Cumhuriyet Halk Partisi teşkilat üyeleri yapmış oldukları el emeği ürünler eşliğinde keyifli sohbet gerçekleştirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi