RİZE'NİN UNUTULMAZ BESTEKARI ANISINA RİZE'DE MUHTEŞEM KONSER

Kültür 25.02.2020 - 10:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2437+ kez okundu.
 

RİZE'NİN UNUTULMAZ BESTEKARI ANISINA RİZE'DE MUHTEŞEM KONSER

Türk sanat müziğinin unutulmaz Rizeli bestekarı Sadettin KAYNAK ölümünün 59. yıldönümünde memleketi Rize'de  eserleriyle  anılacak   Musikiye gönül veren, Rize’ye ve değerlerine sahip çıkan Dem-i Neva Musiki Topluluğu,  Şef Cemal Zihni ERENEL yönetiminde 01 Mart 2020 Pazar günü saat 19.30'da Rize  İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük salonda düzenlenecek olan konserde Rizeli ünlü bestekarın unutulmaz eserlerini icra edecekler.   Yıllardır Rize'nin Sosyal ve Kültürel  yaşamının önemli bir parçası olan ve çeşitli meslek gruplarına  dahil isimlerden  oluşan koronun sunacağı konser ücretsiz olup tüm Rizeli müzikseverler davetlidir.

Türk sanat müziğinin unutulmaz Rizeli bestekarı Sadettin KAYNAK ölümünün 59. yıldönümünde memleketi Rize'de  eserleriyle  anılacak

 

Musikiye gönül veren, Rize’ye ve değerlerine sahip çıkan Dem-i Neva Musiki Topluluğu,  Şef Cemal Zihni ERENEL yönetiminde 01 Mart 2020 Pazar günü saat 19.30'da Rize  İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük salonda düzenlenecek olan konserde Rizeli ünlü bestekarın unutulmaz eserlerini icra edecekler.
 

Yıllardır Rize'nin Sosyal ve Kültürel  yaşamının önemli bir parçası olan ve çeşitli meslek gruplarına  dahil isimlerden  oluşan koronun sunacağı konser ücretsiz olup tüm Rizeli müzikseverler davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi